Followers

Wednesday, June 30, 2010

My Botang Giveaway


Check this out at My Botang

It seems that all the sales item finished already, selling like a hot cake but... u can still have these for free...
yezzzz its free, I love freebies especially this lovely fabric
Jom try ur luck...




Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Tuesday, June 29, 2010

PONDOK CRAFT IS ON SALE... 2 MORE DAYS TO GO


Calling all Fabric LOvers....

Two (2) more days to go... cepat! cepat! jom beli belah kat PONDOK CRAFT

I believe you wont see this price in other places....

Also you have the chances to win this..... (refer to picture in your left)

Bukan takat fabric tau... nak beli mesin jahit pon ada... alat2 jahitan pon ada.. macam2 ada ler..


Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Monday, June 28, 2010

Weekend oh Hujung Minggu

Weekend with full of activites... seronok n mcm biaser ler.. penat. Nasib ler tak terlajak tido pagi tadi kikiki..
First>>>>>
As usual... we wont missed Jackie's action.. tp mmg selalunya pergi tgk bila dah last2 ditayangkan. tak suka berebut2 tempat duduk.. kalau dah akhir2 bole dapat free sitting.. mana2 suka hati nak duduk... tp since the hero is Jaden Smith.. tak banyak aksi2 Jackie yg lucu dan bersahaja.. Tapi satu soklan Izzah after the movie... "bole ke budak kecik kissing kat mulut eks" whoppps...











Second>>>>

Tudung for Ustazah... at last my roommate manage to persuade me to sew the tudung ordered by Izzah's teacher (aku yg malas nak terima order mood). Actually she request for 2 tudung, Grey n Maroon, but cuma warna maroon ni jer yg ada... with only 1.5meter kain bole dapat 3 tudung huhuhu... 1 Ariana L, 1 Ariana M and 1 Scallop M.... One for ustazah, One for a friend (kalau dia nak lerrr) and one for me kikiki.. tetiba aku rasa mcm best plak jahit tudung.. getting the feel again...






A Blouse for me>>>
I fall in love with all the lycra blouse.. simply because... the design at the local fabric store was so tempting.. it was so easy to sew... and the most important... easy to wear... no ironing session ok... design drape neck (betul ke eks aku eja niii) aku tengok kat satu gerai jual baju kat depan ofis niii.. rasa mcm tertarik plak nak try... bile search kat internet nii baru lah tau yg ianya dipanggil drape neck...

Also finished two fitted bedsheet for both my youngest sister n brother... they are going to further their studies jauh nun di utara next week... sebagai ahkak yg sulung nii nak jugaklah menyumbang apa termampu kan... emmm they are not twin but will be in the same college... Good Luck to both of you my dearest andak n cu

Sukan Izzah>>>>
Sungguh happy budak tecit ni sbb menang 2 acara sukaneka sekolah agamanya niii.

tido pon nak letak medal tuh kat katil kikiki













Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Dedicated entry to Indah


Here it is.. one dedicated entry to you Indah yg berada jauh diseberang The South China Sea... Ini je lah tudung2 yg ada readymade... yg ungu tuh with out awning keras tuh... senang nak jaga but advisable not to throw it to your washing machine sbb brocade is a quite sensitive fabric... yg hitam tuh sulam di awning n keliling tudung or else kalau nak tempah bole tgk warna2 yg ada kat blog ni.... http://annur2u.blogspot.com... tambahan dr situ akak ada warna hitam n putih... semua warna kat situ masih ada lg... cuma ada certain warna tuh dah tak bole nak buat tudung besar ler (mcm XL).. only left about one meter jer.. and kalau nak tempah tuh... akak tak dapatlah nak siapkan cepat.. maybe towards the end of July insyaallah....

Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Friday, June 25, 2010

My Fat Q Bag - Sew it

Here is my fat quarter bag for myself... This is my first trial making this simple tote bag... eventhough its a simple bag but lots of sewed unsewed to me hahaha.. Thinking of putting some accessory to the bag.. but.... will think about it later...

Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Thursday, June 24, 2010

Ai Dapat PC Baru...

Jeng jeng.. bestnyer dapat PC baru dengan 2gig RAM.... dengan Win7.. mcm super duper laju ler ai meng'access' internet niiii... Tapi Ai tetap menten pakai monitor lama sbb 19 inci... yg baru 17 inci jerr haik! downgrade plak kan... so dah donate monitor lama tu.. lelong lelong...

Namun begitu Ai jd super duper lembab bila guna MS2007 application... sbb ai masih jahil with all the new button huhuhuhu.. mana 'Add In' function kat MSExcel niii...

Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Wednesday, June 23, 2010

"I am financially free.. how about you.."

This wording I read somewhere but cant really remember where is it. But keep on thinking of it.. can we really be a financially free... and does it mean by financially free.... is it freedom of any financial obligation?? Some said to retire early... can we? Sebab tuh ramai nak masuk SCK (skim cepat kaya) kut... dok rumah goyang kaki dapat duit hihihi

Boleh ke hidup takde hutang? Beli rumah cash, beli kete cash.. is it a wise things to do? For me... its depends on the economic situation.. kalau interest beli rumah lebih tinggi dari interest FD/Investment, why not... if you can afford it..

Can I be a fulltimehousewife.. crafting sampai lobam in front of my machine.. emmm if I opt to.. shouldnot be a problem kan... dulu2 arwah abah cuma menoreh getah, boleh jer membesarkan kami yg 7 beradik nii.. ops its an old story... dulu2 pakai motor buruk takper.. now dah ada kete viva, nak kete honda civic plak hihihi.. angan2 tinggi melangit, camna nak finacially free. So do I have to living below means for a happier life.. alamakk satu lg, rasa rugi plak dok rumah jer sbb... dot dot...(all sorts of reason for myself-this one applicable to myself je yerr.. so no heart fealing to others ok)

Then how do it manage my personal finance:-
1. Read a lot on personal financing (now dah jarang2 kut-buku jer banyak, bacanyer idok sbb lebih syok dok depan sewing machine)
2. Fully settled my Credit Card every month.. (My opnion: it's not a wise things to do if you totally disregard your credit card... but spend within your budget.. n pay it promptly.... u can always save first pay later)
3. Loan only limited to housing n car loan... say no to personal loan and ah long or ah ngah
4. Always giving to others.. no matter in what form it is... (that why I am giving a GA ahak!)
5. Live below your means.. makcik guna Viva jer eventho makcik bole beli Merz (makcik tipu je tuu ahak! panjang angan2 jo)
TAPI.... makcik bole fengsan tengok kain chanteq chanteq tau.. sbb macik bole luferr janji2 makcik.. aiyoooo

So how about yours???

Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Tuesday, June 22, 2010

Rimbun Giveaway....

Selama ni dok sertai giveaway blogger lain je kan... so today saya pon nak buat giveaway contest jugaklah... Sempena my birthday month nii (makcik bermurah hati ler hihihi) Hadiahnya adalah tudung2 dlm gambar ni lah... ada 2 tudung for 2 pemenang (sorang satu le yeeer)

Senang jer... just...
- Be my follower
- Add my bloglist at your blog
- Fill in survey form Advertlets.com kat sebelah kanan anda nii
- inform me dlm ruangan comment dibawah... ops dont forget... bgtau your blog link or email address ok..

The winner will be selected at random.. (using random table masa SPM dulu aci tak kikiki) on 1st July 2010....


Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Monday, June 21, 2010

Alhamdulillah...

Weekend yg sangat happening dah berakhir.... happening sbb semalam.. was my birthday... Syukur Alhamdulillah atas kurniaan Allah atas segalanya... everything.. every single breath.. Alhamdulillah...

Tak banyak aktiviti dengan my machine this weekend sbb banyak keluar, jalan2. Just a bag for Izzah shj.. itu pon sbb dia irihati ngan beg hijau for my mother... kenalah siapkan jugak... dah kul 10 mlm td hahaha... today nak bawa ke sekolah agama... abih je jahit there n then jugak masukkan buku.. excited betul.. tambah plak ada nama dia.. sorry dear, umi dah malas nak tambah Izzah kat hujungnya.. cukuplah ngan asma je yerr... nnt2 umi buat yg lain (uihhh semangat umi buat beg la ni hahhaa).. umi letak nama penuh wokeyyyy

Layan gambor beg jap.. model yg dah nak tido ni haaa


Those yg nak try to do the same bole refer to this tutorial from lulalouise, bole download pattern lg.. tp saya tak guna that pattern sbb terlalu besar.



Happy sewing and happy life...

Regards;

Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Friday, June 18, 2010

ABCDEFG....(kena nyanyi mcm budak2 tadika tau..)


Today dah Jumaat... today last day bole g keje ala ala lenggang lenggang kangkung... Pagi yang tiada kekalutan for 2 weeks dah berlalu ok... Pagi yg only 15 minutes to office dah berakhir ok... Next week will start another episode of rushing morning for me ahak!.. dont rush.. because I have done another simple project for your Rush specially from my gerobox... taadaaaa... but still the felt butterfly nampak messy kan... still not satisfy with my "hard hand" (read keras tangan)
Here is the step by step in picture on how I do it... (except that tertinggal tang getah tuh)
Kalau ada sesapa yg suka nak try this at home silakan ler yerr
Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Wednesday, June 16, 2010

Kain oh kain....

Last weekend was really a tiring week for me... Our original plan was taking leave on Friday to do all the repair work on Friday n Saturday, but the contractor cant make it on Friday... so sad kan... buang cuti jer.. tp the good thing is, the contractor told us that all the repair work n painting work is FOC, but we need to buy the paint on our own, if we wanted a quality (odourless.. easy wipe.. what everrr...) paints... so on saturday we were so excited with the new painting eks... huhuhu... first time beb.. aku biarkan jer cadar..selimut.. tikar everything in its place... apo lagi... petang hari jer makcik niii dok mengelap, mencuci, mengemop (what ever u name it...).. sakit pinggang makcik oiiii. Ahad plak sessi membasuh segala cadar, langsir, comforter.., izzah's spongebob, upin n the family... the list goes on n on ok... aiiyooo... lesson learned: kalau nak mengecat tuh.. simpan ler barang2 tuh dlm tempat tertutup supaya tak kena abuk n cat... Silly me... but yeah... why the contractor dont remind me anything on this ah? (dont blame others ok)
My sewing activities still on ok... but on my dining table hahaha... nasib portable machine kan.. so here it is... two new bedsheet.. aku ni plak asyik luper jer... yg pink bear tuh aku beli 2.5 meter jer huhuhu.. ni ntah keberapa kali dah aku buat bedsheet tp masih jugak aku tak hengat yg kalau bidang 60 inci, single bedsheet without bolster mesti ler 3 meter... ingat tuh... Nasib baik kain yg kotak2 tuh banyak lebih (walaupon not the same quality....) hentam saja ler...so pillow case tuh belah bawahnyer guna kain kotak2 tuh jer kikiki.. mesti izzah kureng puas hati nnt huhuhu.. I am waiting.. welcome home sayang....

Now nak tunjuk plak kain yg aku beli dr tini last week... mmg best ler kain nii, tebal n berat n agak murah ler (lepas aku penat lelah mencari corak yg cantik dr jakel ke kamdar ke nagoya ke gulaitis... all in a row at Jln TAR)
So... apa projek aku yg yo yo benor aku dok cari heavy cotton ni eks... jeng jeng... aku ni dok jatuh chenta ngan this blog.... http://diybaglover.blogspot.com/
Macam2 ada... tetiba semangat sgt aku nak try buat beg sendiri... ni ler penyakit aku nii.. bila dah excited sgt sampai tido malam pon termimpi-mimpi awww.

Setelah di godek2.. ni ler hasilnya.. masih lg banyak jahitan yg herot2.. lucky that takde jarum patah ok.

Tang zipper tuh ntah berapa kali tetas da... at last semalam aku g satu kedai barang2 jahit nii aku terjumpa zip yg bole tanggal kat hujung nya (ala... mcm pakai windbreaker/sweater tuh...) zip ni pon agak tahan lasak... solution to my problem hihihi..


Mmg nampak sgt beginnernyer beg kan.. dengan riben felt yg langsung tak kena.. hahahaha.. aku mmg kerastangan.. dan inilah hasil keras tangan ku ini..


Agak2 kalau bagi beg ni kat mak untuk isi telekung dia ok tak eks... tambah plak now dah Rejab, next month Syaaban.. (reminder to yg belum ganti pose yer hihihi) Ramadhan nnt boleh lah mak isi telekung untuk g terawih emmmmm panjang angan2 aku..


Since keje2 mengecat akan bersambung, my gobox yg mcm sarang tikus tuh terpaksalah dpindahkan.. pindah jap kat dlm guest room... maka aku pon mengemas ler segala kain2 yg aku ada.. eks.. uh... ops... manyaknyer kain ku... tambah plak koleksi hari jumaat lepas (gara2 tak dapat baiki rumah.. aku pon membawa hati yg rajuk ini ke Jln TAR n Ikea kuwang kuwang)... Banyak ler projek2 dlm angan2 nii kikiki. Kain untuk cadar 96 inci warna cekelat tuh aku ingat nak alter comforter murah yg aku beli arituh. Kain untuk comforter tuh panas n berbulu walaupon first time pakai, tp tetiba aku rasa mcm nak buat sarung quilt yg aku beli kat ikea arituh jer.. plann berubah ok... Kain valvet tuh plak aku nak wat sarung kusyen.. yg lain2 tuh ntah ler... aku pon tak tau nak wat apa.. aku tgk aku suka.. maka aku pon beli..

Ni plak segala mcm kain yg aku dok plan nak wat blouse lerr.. skirt izzah lerr.. maxi dress lerr... mcm2... tp lom terlaksana..
Fuhh tetiba terfikir.. ada lg... kain2 lycra untuk tudung tuh ada 2 kotak tuh... huwaaaa... jom jahit tudung raya ler gitu.... wat sale tudung hihihi

Sorry ler.. terpanjang plak celoteh aku hari nii.. dah lama lama cuti.. gian plak nak menaip niii..
Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Thursday, June 10, 2010

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~

Giveaway lagiiii.. aku suka sertai giveaway nii... banyaknyer bag cantik2 to be won... nak menang semua bole tak kekeke

Suka tengok hasil tangan ayu... cantik2 jahitan maniknya... kalau tak memikirkan betapa susahnyer aku nak membasuh baju nnt, akan ku tempah sulaman manik niii...

emm ada syarat niii...
1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers
DONE
2. Link blog
"http://pinklolipops.blogspot.com/" di blog anda
DONE
3. create new post "~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~" di blog anda dan berikan sebarang comment @ review tentang PINKLOLIPOPS..sebarang comment positive @ negative pun saya tak kisah asalkan comment itu bernas
DONE
4. Tag 3org rakan anda dlm post tersebut utk join sekali free giveaway ini...(kalau nak tag lebih pun xpe,saya lagi suka ramai org join =D)
sapa eks.... ok here they are:-
http://alkiram.net/salam/
http://kaknab-jomjahit.blogspot.com/
http://azimadiyshop.blogspot.com/

5. Sudah settel semua syarat di atas?? then lastly tinggalkan link blog anda di ruang "comment" post ini supaya senang saya rujuk
OK


Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Tuesday, June 08, 2010

Tudung remnant (2)

Lg update pasal tudung remnant nii.. kali ni aku gandingkan dengan kain remnant baju aku (kut). Punyalah lama kain nii... maybe aku pernah buat baju masa aku belajar dulu dulu kut.. mayber masa first year matrik.. uihh lamanya.. nasib kain ni tak reput kan..

Now dah jd dress izzah... tp nampak kosong skit ler... baru ada idea nak letak munga munga dr kain felt (sbb baru dapat kain felt kan.. semangat membara lg ni.. )


Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

KHAIRUNSHOP GIVEAWAY

Jom join KhairunShop Giveaway... comel2 giveawaynyer... kalau dapat crafter pack tuh bestnyer..

Sesapa nak Joint bole ler click di sini ok


Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Cuti cuti Malaysia

Kenduri oh kenduri... musim cuti sekolah kali ni mmg ramai sungguh kenduri kawin kan... sampaikan on Saturday morning aritu jem teruk kat tol Gombak tuh.. penuh dengan convoy pengantin jer (I assume... sbb semua org pakai baju kurung, ada tuh siap ngan baju melayu.. takan nak beraya kut kan..)

Aku pon antara org yg menuju destinasi kenduri kawin jugak... kenduri kawin my cousin di kuantan... Lepas abih g kenduri, kitorg nii adik beradik dah plan2 nak bemalam jer kat kuantan, sajer cuti cuti... hahaha tp cuba bayangkan aku ni dengan confidentnyer tak book any rooms, nak walk in jer... kengkonon nyer.. hampeh.. dah hampir pitam kitorg "walk in" dari satu hotel ke hotel yg lain.. semua 'full house' gitu... at last kitorg menenangkan fikiran di masjid dulu... relex beb.. kalau susah sgt izzah kata kita bermalam di 'hotel mak' jer lah (balik temerloh ler nampaknya kan)...

At last aku pon tepon ler kawan aku.. dengan nada sedih "tak jadi ler nak jumpa mlm ni.. aku nak balik temerloh dah niii"... hahha putus asa beb.. nasib ler kawan aku nii ada choice... "oit tunggu.. aku tanya kawan aku yg ada homestay kat pantai balok".... huhu nasib masih kosong, happy nyer aku... dapat jugak ler kitorg bermlm dikuantan.. nasib ler.. sbb rumahnya tuh baru renovate, lom advertise lg... so kitorg ler first customer.. mmg best ler rumah tuh... Single storey corner lot, 3 rooms, fully furnish (2 bilik jer yg ada katil n tilam).. walking distance to pantai balok... taman tuh sebelah The Rhu Resort jerr... best kan. So ada sesapa berminat nak ke pantai Balok... dengan penginapan RM200 jer for 24 hours.. bole email me for the contact number ok... (serius discussion with my roommate.. kalau buat homestay rumah yg kat Kuching tuh, ada ker org nak duduk eks...)

Pagi2 lg Izzah dah dok sibuk nak kepantai.. mmg cantik pantai Balok nii.. besih sgt... landai so mmg seswai ler nak mandi.. ombak pon tak kuat.. (aku tak tau ler kalau waktu lain kan)

So our next destination is here....

Sorry no picture kat sini sbb hanya camera yg bole berenang (masuk air) jer yg bole dibawa.... tunggu ler tuan nya upload gambor dulu ok.

So takde sebarang aktiviti jahit menjahit ler weekend baru ni... Mesti mesin jahit aku tuh lega kan... diorg pon bole berehat hahaha


Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Friday, June 04, 2010

LvBei : Jasper's FullMoon Giveaway...

Cutenya... ops the baby or the giveaway??? Or Both (attention: the baby is not the giveaway ok)

Get to know Jasper n his monther here ok

Hopefully I am lucky enough to get this Giveaway on my Birthday hihihi..
this coming 20th June...

Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Tudung remnant (1)

Pagi Jumaat yg hujan.. tp hati tetap berbunga bunga sbb esok cuti yeah!!! Too many things to do esok... emm pada yg akan naik pelamin esok pon mesti dok berdebar2 dan kalut dengan pelbagai persiapan terakhir kan... (sbb aku nak g kenduri kawin, maka aku hengat ler pada kenduri kan) Esok juga akan start cuti sekolah, si izzah dah dok berbunga hati nak tinggal kat kampung sana... asal cuti sekolah jer mesti nak memerap kat kampung.... tinggal ler umi n ayah berhanimunan kat KL niii uhuk uhuk... sadissss

Dalam usaha untuk menghapuskan seguni (read plastik besor) kain remnant tudung nii... aku tgk kain bunga2 hijau ni agak banyak lg walaupon dah berambu ramba sana sini, jenuh dok menung tgk kain tuh, camno nak buat niii... at last tanpa sebarang template aku gunting jer ikut suka hati tampal sana sini (tipu.. mesti ler nak buat dress kan.. sbb ko dah skodeng blog sana, skodeng blog sini hehehehehe) maka akhirnya jd ler dress 4 tingkat niii... lg pon izzah memang suka kalau dress yg kembang2 niii...

Mai tengok model kenit nii menggayakan dress baru dia kekekeke.... bole pakai ngan t-shit kat dlm (so that ada lengan-pink yg langsung tak sepadan ngan hijo hihi) or nak sexy mexy skit, pakai dress jer lerr.....


Bukan main suka noooo... tiap2 minggu dpt baju baru... untill my mission to clear all the tudung remnant accomplish (buat nyemak sudut jahitan aku jer)

Now skodeng my dapur jap.... musim2 laici ni tiba lg... air laici is Izzah's feveret... tp kalau beli
dlm tin tuh, mesti mahal (yg murah tuh yg takde tanda halal huh) buahnyer pon skit jerr... so sajer aku beli laici fresh nii untuk buat air... bedal joo yerr. aku panaskan air+gula, then aku masukkan buah laici yg dah dikupas... then dah sejuk aku masukkan kedlm peti sejuk (try minum terus, masam ler plak), esoknya wallaaaa... sebijik mcm laici dlm tin tuh rasanya... tambah plak ais.. yummy... airnyer skit jer.. buah laici yg banyak kikiki.. jemput jemput minum air laici yerr... syyyrruuuppp hihihi...
Selamat Bercuti Hujung minggu semua... ADIOZ

Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

Tuesday, June 01, 2010

My.Dapur Activities


Bila aku start berlegar-legar kat blog2 makanan nii.. mulalah.. selera makan bertambah.. tgk gambar jer dah yum yum yum... then start ler plak salin dan tampal (read:copy n paste) resepi, then print, then lunch hour sure aku g Giant kat bawah tuh, malam sure start projek dapur kekeke.. kalau sedap mmg best.. sbb jimat masa ku untuk buat bekal anak.. kalau tak sedap, double the work plak dah... nak kena masak lain plak utk bekal huhuhu... kulit tart tuh buat masa ni masih lg kulit hahhaa.. intinya bila ntah nak buat. Bahan2 semua dah ada dlm fridge... tp harus ku sorok kulit tuh sbb once dirasa bole habis semua.. mmg sedap sgt guna resepi kulit tart yg isi serbuk badam... niii ala2 nak mengabihkan serbuk badam ku yg dah expired, tp kupejamkan mata sbb serbuk badam nii mahal wooo nak buang camtuh jer... aci tak...
Jom skodeng survenir from Bahrain... mmg memborong fig habis habisan hehehe.. its not me who went to Bahrain.. its my roommates... :) a.k.a my hubby..



Regards;


Rimbun with LOVE


No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything