Followers

Tuesday, August 25, 2009

Selamat Berpuasa...

Dear all my beloved frenz..
Selamat berpuasa semua. Ampun maaf di pinta andai ada silap dan salah, moga puasa kita pada tahun ini ada lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya dan diterima Allah.. bukan hanya sekadar lapar dan dahaga.

Dengan ini juga saya ingin mengumumkan bahawa tempahan untuk tudung raya telah di tutup... if nak before raya lah.. if not still boleh tempah, akan dapat after 2 or 3 weeks raya, insyallah. Actually now tengah nak siapkan all tempahan yang ada, at least nak deliver on first week September. Lepas tuh nak sambung buat baju raya kami sekeluarga jugak. Insyaallah, akan ada stok ready made untuk tudung printed on 1st week September, if ada yang last minute nak menambah koleksi untuk raya dengan tudung2 printed/bercorak niii.. So selalulah singgah2 di blog saya ni ok... thanks (rasanya too early to wish for Selamat Hari Raya kut kekeke... last2 puasa baru terasa skit kehangatan raya kan)

Tuesday, August 18, 2009

Trial.. menyulam tudung





Weekend baru ni tak sabar dah nak try menyulam. Since baju raya pon lomjahit lg.. maka tudung ler yg jadi mangsa.. so try sulam tudung kat awning n kat keliling tudung. Inilah hasilnya. rasanya takler secantik mana tp mcm biaser.. aku tetap bangga dengan setiap apa yg aku hasilkan... walaupon mcm tudung endon skit tp aku pakai jugak ler.. mana tau nnt2 akan jadi pesen semasa jugak tudung sulam camni kan kekeke.. berangan kejap. So this is me with the new tudung.. happy right kekekee












Sunday, August 02, 2009

Jom Shopping Tudung Raya...

Here it is my new collection of tudung for sale..

1A-Purple (SOLD)
2A-Purple (Both Design A) SOLD
2B-Blue (Design B) sold
1A-Blue (Design A) sold

1A-BlackPurple NOT AVAILABLE
1A-BlackGrey (Both DesignA)SOLD
1B-BBlack(Design B)
1A-BBlue (Design A)
2A-LBlue SOLD
2A-Green (Both design A) SOLD

All at RM35.00 ONLY (Inclusive of shipping at Peninsular Malaysia)