Followers

Monday, January 16, 2017

Alter telekung..

Assalamualaikum..

Cerita telekung ajer kannn..
Dah hari2 jahit telekung kikikiki

Ini telekung jiran yang saya alter.. ada satu helai ni saya ambik gambar sebelum and selepas hihihi.. siap sendiri jadi model :-P

Ini muka saiz 25", agak besar dengan saya (my size 24" jer), tapi tetap selesa di pakai
Lagi telekung yang nak di baik-pulih...

Alhamdulillah, ok dengan tuannya...


Terima kasih atas kepercayaan yang di berikan.....

Kadang saya terbaca macam2 masalah yang kawan2 peniaga share kat FB, membuatkan saya rasa syukur sangat2... sebab apa? sebab saya jarang ada masalah dengan customer. Alhamdulillah dapat customer yang sangat memahami, dan Alhamdulillah atas segalanya..
Rasanya rasa ikhlas, berterus terang dan jangan tamak sangat penting bila kita berniaga online ni... uhhhh saya tak pandai mengarang ayat nak cerita detail hahahaha... till next entry..

Wassalam

Regards; mila

Anak happy, mak happy, acik laaagiii happy

Assalamualaikum..
 
Monday blues ker arini?
Nampaknya acik dah tak de perasaan Monday blues dah..
Duduk kat rumah ni, hari2 yang dilalui biasa jer, takde banyak berubah dari hari ke hari, hanya kadang motivasi tinggi, kadang rendah, I AM A HUMAN, camtuh la kan
 
 
Seronok bila dengar cerita anak2 yang dapat telekung baru cun melecun ni..
Budak2 ni seronok kan kalau lawa2 ni, walaupun ada gak yang sinis kata bila buat telekung warna pink ni tak ikut sunnah sbb bukan putih. emmmmm I reserved my comment, ikutlah pada pendapat peribadi masing2, acik pun buat jugak telekung warna putih.. no problem sila pilih :-)
 

Terima kasih atas tempahan, moga jadi anak yang solehah...

Regards; mila

Wednesday, January 11, 2017

READYMADE 11.11.2017

Assalamualaikum...
Ada yang mencari telekung Kanak2?
Stok readymade yang ada setakat harini 11.11.2017



 
 
 
Boleh WA 019-2548268 untuk pertanyaan
FB Page https://www.facebook.com/TelekungSolatKanak2/
Email : myr.telekung@gmail.com

Regards; mila

Jazakillah....

Assalamualaikum...

Lama tak update hasil kerja kan..
Cari2 mana yang ada gambor hihi

Nak buku MBBI?
Masih ada stok...

Wassalam

Regards; mila