Pengikut

Selasa, Mac 19, 2019

Telekung Little Maryam

Assalamualaikum

Repost from FB
Yer... acik ni still aktif mengambil tempahan telekung kanak2...
Berminat?
Boleh hubungi nombor tertera yerr

Moga terus mendapat tempat di hati ibu ayah & anak2...





Regards; Mila

Sabtu, Februari 16, 2019

Buku Mudahnya Belajar Bahasa Inggeris (restock)

Assalamualaikum kawan-kawan

Wahhh.. baru perasan, dah masuk bulan Feb2019, tapi masih last post kat blog ini in 2018 hihihi
Sunyi dan sepi kan...
Ada jer ni... selalunya aktif di FB jer..

Bagi sesiapa yang berminat dengan buku MBBI, stok baru dah sampai, printing Jan 2019

Harga?

Sebuah RM39 + RM5 (kos pos)
3-9 buah : Free kos pos 

Borong?
10 buah dan ke atas RM30/book (exclude kos pos)


Wasap jer no. kat gambar ni yer
www.wasap.my/60192548268

Regards;
Mila

Khamis, September 20, 2018

Sepi.....

Assalamualaikum...

Sepi betul rumah maya ni yer..
Sesepi kerjatangan tuannya..

Yer... kalau ada orang yang singgah ke FB shop acik ni, mesti nampak posting lama jer
Malahan dah almost 2 bulan acik senyapkan diri jer..
Ada tempahan yang acik kensel kan jer
Ada yang diperam, kerana tuannya kata tak urgent...

Sebab apa?
Inilah penyebabnya..
Bermula dengan pecah pecah di jari telunjuk
Dengan gelojohnya acik sesuka suki pergi guna krim steroid, pastu tak handle betul2, terus jadi teruk. Mana2 area yang terkena krim tersebut memang naik semula (cepat baik, cepat dapat balik huhu)



Sampai kehari ini, nak pegang gunting pun agak payah, walaupun much better
Gatal2 tuh kadang2 ada juga datang kembali

Alhamdulillah.. Allah tunjukkan jalan, bahkan dekat sahaja dengan rumah
Allah tunjukkan jalan untuk acik berendam hotspring, Kolam Air Panas kat Selayang ni plak just 10 minit jer dari rumah... Rahmah dari Allah
Apa pun, bukanlah sekali pergi terus ok, cuma memang nampak sangat improvementnya
Sekarang dah takde pecah2 yang ketara (but bila kena air ada lg skit2 pedih tuh), kulit pun dah tak terlalu gatal (manageable). Yang berair pun dah kering. But kena apply VCO selalu, sbb kulit kering dan bersisik.
Elephant skin kat lengan pun dah lembut..
YA ALLAH... sakit ini amat ku syukuri Alhamdulillah
Terima kasih atas ujian kesakitan ini, banyaknya Rahmah dari Mu yang aku tidak nampak sebelum ini..



Regards; Mila

Selasa, Ogos 14, 2018

Telekung LittleMaryam : Clearance Sale

Assalamualaikum...

Sekian lama tak menulis di sini..
Pada yang mencari telekung simple untuk si comel yer...

Nak habiskan stok kain lama, kain pun dah dipotong telekung saiz xs, pada yang beminat boleh wasap yer








www.wasap.my/0192548268

posted from Bloggeroid