Pengikut

Ahad, Jun 18, 2017

Cerita GA lagiii

Assalamualaikum..
Salam akhir Ramadhan..

Semangat jer tengok ramai yang tidur n iktikaf dimasjid. Mungkin agak tidak biasa bagi kita di Malaysia ni, tapi bila ke masjid UIA, amalan tuh seolah jadi biasa. Bukan setakat yang bujang, yang ada anak 3 4 orang pun turut sama, bawa anak duduk di masjid beriktikaf. Dalam hati teringin nak join...

Alkisahnya GA arituh...
Plan asal nak bagi jer telekung readymade, mana yg ada pilih jer satu. Tapi entah camna, terasa nak jahit satu yang baru untuk pemenang GA pertama kali ini, kira jahit dari hati gitu kikikiki
Kebetulan pula, sebenarnya pemenang GA kali ini sebenarnya adalah rakan sekolah menengah. Tapi tak tahu pun selama ini sebab beliau hanya guna ID Ummu Nawal dan tak pernah bertegur sapa pun. Biasalah saya ni, kadang orang request friend pun saya approve kalau tak suspicious sgt, terutama kalau ramai kawan2 kita yg kawan dengan dia kan..

Dan inilah dia... testing design baru
Body putih, renda pink, ropol purple... 3 in1 gitu.. acaner? lawa dak?


Dan inilah dia tuannya... Nawal Maisara, fit elok kat muka Nawal nampaknya
Cuma mungkin dah agak tinggi Nawal ni, ini saiz L, umur 10 tahun, Nampak macam ngam2 jer dah, mungkin tak lama kena upgrade ke saiz dewasa dah kut.

 
Comel orangnya..

Cerita Ramadhan ni banyak yang nak ditulis sebenarnya..
Tapi NAK ajer.. buatnya idok kuakuakua

Sampai jumpa lagi...
Salam 23 Ramadhan

Regards; Mila

Sabtu, Jun 03, 2017

Pemenang GA

Assalamualaikum...
Salam pagi Sabtu
Ramadhan Kareemm

Lama betul kan ambik masa nak update pemenang GA ni...
Tetiba ler plak acik dapat tempahan yang bersusun-susun bila masuk puasa.
Layan je lah kan..

Soooo.. sapakah itew pemenangnya?
Jeng jeng...
Gigih buat random selection manual, udah buhsan guna random.org


Keputusan penuhnya boleh tengok di sini yer https://www.facebook.com/TelekungSolatKanak2/posts/1028307480637095

Fuhh banyak benda nak diceritakan di blog ini, tapi banyak tertunda dan akhirnya lupa. Nasib laaaaa..
Susah nak dapat masa yg betul2 free untuk mengadap blog...

Sampai jumpa lagi kawan2


Regards; milaRimbun

Khamis, Mei 25, 2017

GIVEAWAY TELEKUNG with lots of LOVE

Assalamualaikum....
Sempena Ramadhan tahun ini...


TELEKUNG FREE...
TELEKUNG BARU..
TELEKUNG RAMADHAN...


special ni tau..
pertama kali dalam sejarah πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
kami nak bagi telekung FREE

MUDAH JERRR....
LIKE πŸ’– SHARE πŸ’–COMMENT

LIKE page TelekungSolatKanak2 https://www.facebook.com/TelekungSolatKanak2

SHARE post ini di blog/FB anda (jika di blog, letakkan link ke blogrimbun)

COMMENT saiz/umur anak anda di post giveaway di page kami, (satu saiz sahaja)
Jika anda pernah membeli telekung di page ini or di http://blogrimbun.blogspot.com walaupun 7 tahun yang lepas πŸ˜ƒπŸ˜ƒ, sila nyatakan yer.. kalau share gambar pun lagi best, ada hadiah misteri untuk anda. 
Jika anda tiada FB account, boleh tinggalkan komen disini dan letakkan link blog anda


HADIAH IKHLAS DARI KAMIπŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Sepasang telekung kanak2 mengikut saiz yang anda pilih (di ruangan komen), berserta pouch dengan sulam nama yang simple (jangan sampai nak sulam nama ayah plak yer kikiki πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„) & kos penghantaran dalam Malaysia shj.


TNC
*Pilihan telekung tertakluk pada stok readymade yang ada dan pilihan ditangan kami
* Anda boleh share banyak kali di hari yang berlainan, tapi mesti tinggalkan komen di sini
* Tarikh tutup 2 Ramadhan 1438, 28 Mei 2017, Ahad
* Seorang pemenang akan di pilih secara rawak dan akan di beritahu di page TelekungSolatKanak2.
* Lain2 TNC tambahan jika perlu 😝



Regards; Mila

Isnin, Mei 22, 2017

Si Bob Si Square Pillow

Assalamualaikum...


Si Bob seluarpatsegi ni dah buruk sangat dah sebenarnya... koyak plak tuh..
Berabuk lagiii
Warisan dari si kaklong Asma Izzah
Tapi macam biasa ler... umi ni sayang jer nak buang kan

Maka jom lah kita make over si Bob..
Muka siBob tuh umi potong, keluarkan dan basuh bersih.

Badan siBob kita buang jer lah. Terkezut Asfa bila tengok Bob takde muka kikiki

Fiber kat dalam tuh kita kelusrkan, buat body baru dari kain minky.. soft gituuuu

Maka jadilah Bob si Square pillow hahahaha



At first macam nak donatekan jer si Square Pillow ni, tapi Asfa macam suka lah plak. Umi donate kat Asfa je lah yerrrr....

Caucincau....


Regards; Mila