Pengikut

Khamis, Ogos 10, 2017

Perca oh perca..

Assalamualaikum...
Lamanya tak update blog, janji tinggal janji, janji di capati hahahaha...
Konon nak memeriahkan blog kan... tapi bila buka PC, banyak sgt mende nak settle... tau2 si Maryam dah bangun..

Yang peliknya, apps blogger kat henpon tak pernahnya OK, kalau boleh update through phone kan best.. ker saya yang tak tau erks

Projek ngabihkan perca, sudah buhsan dengan perca yang melambak tuh, tolak sana tolak sini, tetap jugak menyemak
Sekarang ni bila piker nak tambah stok kain pun rasa malas...semakkkkk

Tengok niiii... pandai benor budak ni posing kikikiki
Dress sempoi jer.. Lagipun si Maryam ni suka pakai dress camni.. tak berapa suka sangat pakai seluar

Ini plak stoking DIY.. first time try hihi
Pola dapat dah bertahun...

Agak selesa dengan stoking nih.. walaupun longgar kat betis tuh, tp bukan mcm stoking biasa tuh, ianya tak melorot kebawah... memang selesalah. Mungkin next time kena kecikkan skit kut, kaki acik nih kecik :-P

Sampai jumpa lagi....


Regards; Mila

Selasa, Julai 18, 2017

Tudung reben.....

Assalamualaikum...

Project perabih perca lycra...
Yang kat rumah dah habis, kita selongkar perca Tam plak kikii

Bagi anak dara melaram skit.. dengan tudung baru

Yang ni terketat skit... so payah nak suruh pakai ni. Rasa macam nak letgo jerrr pada sesapa yang nak..


Ini perca lycra Tam yang tersimpan sekian lama kikiki
Awning kepala tuh guna perca cotton knit berbunga2
Reben guna cotton..
 
 Yang ini pun perca ntah zaman bila... 8-9 tahun lepas kut hahaha
Jahit tepi kecik halus mulus tuh masa kat kampong arituh..
Terasa macam besar sangat plak reben tuh, tapi bila tengok2 balik macam ok... umi dah malas ler dik Maryam... pakai je lah yer

Anak umi ni dah pandai bergaya depan kamera...
Asal pakai baju baru jer, sibuk nak cari henpon wakakaka

Emmm saya rasa macam best plak buat tudung kanak2 nih... rasa mcm nak buat untuk jual.. agak2 ada ke yang berkenan erks dengan design simple camni? krik krik.. sekarang ramai yang suka dengan shawl belit2 kan.. sampai baby pun digayakan dengan shawl... bagi acik pikir pikir ler dulu... bukan senang nak angkut kain lycra bawa balik tauuuu... berattttt

Sampai jumpa lg... Wassalam


Regards; Mila

Jumaat, Julai 14, 2017

Daughters & Father

Assalamualaikum....

Tertengok gambar anak2 dara dan ayahnya niiii

Masa berlalu dengan pantas kan...





Regards; Mila

Iklan iklan iklan :-D




















Regards; Mila