Followers

Friday, January 15, 2010

Made To Order.....Printed Lycra

Saya ada beberapa helai kain lycra printed yg mana belum digunting... rasanya better kalau saya open for made-to-order shj sbb kain2 nii limited n nnt kalau saya buat readymade mungkin tak bersesuaian dengan citarasa/design anda...
MTO-01 AVAILABLE

Banyak option awning untuk kain niii... kat sini saya letak warna biru muda nii.. kain2 bole jugak hijau muda/tua or even merah.. harga RM45 (tak kisah design apa except Ariana XXL-kain 1 meter shj, so tak cukup utk Ariana XXL)
MTO-02 ONLY ONE TUDUNG LEFT (ARIANA S-M-L/OBLONG M-L)

Dalam gambar niii agak lain skit colournyer.. actually ianya hijau muda, lebih kurang awning Thai Silk kat sebelahnya tuh (a bit soft that TS tu lerr). Price RM45 for any design (except Ariana XL n XXL)
MTO-03 (ONLY ARIANA M AVAILABLE)

Kain nii bole masuk dengan banyak warna untuk awning.. putih, pink, purple... Price RM40 for any design (except Ariana XL n XXL)
MTO-04 AVAILABLE

Yang nii kain Lycra from Nagoya.. suka sgt ngan bunga2 nya niii, bole masuk banyak color baju. Ada 2 option awning, samada TS cream or SBline coklat. Price RM40 for any design (except Ariana XL n XXL)
MTO-05A (ONLY ARIANA M)
Yang ni bukan kain printed.. ni plain kuning terang tp very nice dengan awning kotak2 niii. Price RM40 for any design (except Ariana XL n XXL)
MTO-05B (1 PIECE AVAILABLE)

Yang ni pon bukan kain printed.. ni plain pink terang tp very nice dengan awning kotak2 niii. Price RM40 for any design - only one available (except Ariana XL n XXL)
MTO-06 (ONLY OBLONG M AVAILABLE)

Satu lg kain printed yg dlm simpanan saya... bole dipadankan dengan awning TS biru muda (turqoise) or pink or SB line purple.. Price RM40 for any design except (Ariana XL n XXL)
Any queries etc. pls sms me ok.. or leave a message here. Luv to here from u all
Regards;
Rimbun with LOVE

No comments:

Post a Comment

Love your comments...