Followers

Wednesday, December 09, 2009

Tudung Updates....

Here are kain2 yg ada dalam simpanan saya... ready for tempahan tudung. Tak banyak dlm simpanan..
RM30/tudung (Regardless of the size)
Material: Hijau (agak berat n shining, jatuh elok jer bila buat tudung scallop)
Printed (2 way stretch, ringan)
RM30/tudung (Regardless of the size for Purple)
RM40/tudung (Regardless of the size for brown)
Material: Purple (agak ringan n nipis)
Brown (J2)

RM40/tudung (Regardless of the size)
Material: J2
My WIP this week...




Warna biege nii specially made for my regular customer... lama tunggu for this tempahan. almaklum sibuk benor ngan event pindah rumah niii. As requested, awning tuh guna span n disulam simple jer. tp pikir2 mcm cantik juga letak batu bling2 skit. Harap ownernyer suka ler. Ni saiz XXL, labuh +-22 inch.



Ni plak biru muda... kain J2, jugak untuk my regular customer yg dah lama tertunggu2 bila lah tempahan diorg nak siap hehehe. tp mmg dah declare awal2 ler.. mmg akan lambat dapat. Now baru bole concentrate skit ngan mesin jahit niii..



Ni plak hijau muda. satu saiz M (booked) n satu lg tudung oblong (for sale). Saya masih ada dlm 1 meter remaining kain warna nii.
Satu lg yg warna yg masih ada dlm simpanan saya adalah hitam & dark grey... so kalu sesapa nak tempah yg warna hitam, silakanlah ok..
Regards;
Rimbun with LOVE

No comments:

Post a Comment

Love your comments...