Followers

Wednesday, June 04, 2014

Maafkan kami.. maafkan kami.. (nyanyi ala2 PRamlee yerr)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Mesti ada kawan2 yang email bertanyakan tempahan telekungkan.. 
email tanya pasal tempahan quilt..
Tanya pasal tutorial itu dan ini..

Maaf kan saya...
Maaf sebab lambatnyer ler reply..
Ikut mood jerr.. 
Mood kelaut, lambat ler reply
Mood didaratan.. cepat ler reply

Sebab apa?
Sebab saya ni melayan fining....
Sibuk melayan tekak yang loya... 
sibuk layan rasa lapar..

Auuwww chak!
Image : Google

Merasa ler kebuluran di bumi bertuah ini..
Kebuluran walaupun dikelilingi makanan..
Apa tak nya.. semua tak selera, tapi perut lapar gilerr...
memang sangat tension tau.. faktor usia kut kan... 
Moga saya dikurniakan ketabahan menghadapi semua ini..
MOga bersabar yer, kalau saya lambat balas email.
Moga 1st trimester ni cepat berlalu..
terutama dah nak ramadhan, harapnya boleh berpuasa penuh lah nanti

Chaw chin chaw

Wassalam

Regards;
 

25 comments:

  1. Alhamdulillah... berita baik yg sangat menggembirkan. tahniah dari kakak ye Mila.
    Jaga diri dan sabar dgn ujian sedikit demi hikmah yg indah tak terkata..
    Tempahan tu buatlah pelan-pelan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak Zakie.. ujian datang dalam pelbagai bentuk kan...

      Delete
  2. Tahniah Mila.. bertambah lagi umat Muhammad S.A.W..
    Jaga diri baik-baik.. 1st trimester memang macam tu lah.. lepas tu tengok makan.. mengalah tak makan setahun.. sepanjang lapar jer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa kan.. tgh bertahan lagi beberapa minggu nih. Tapi rasa nak habiskan seminggu tuh mcm setahun dah hahaha..

      Delete
  3. Mabrook..
    Semoga Ibu & bb sama-sama di bawah lindungan- Nya

    ReplyDelete
  4. Tahniah k.mila... Izah becoming a big sista he he...moga dipermudahkan segala urusan.. take care

    ReplyDelete
    Replies
    1. Big sista tuh dah tak sabar2 nak tunggu baby keluar... nasib baik dia very helpful n very understanding...

      Delete
  5. tahniah...insyaallah semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
  6. eehh wish sini lagi ..kikiki... tahniah kawan.. beh nyer lah aaiii.. merasa lagi nikmat preggy kan... in shaa allah.. selamat semuanya..

    ReplyDelete
  7. Tahniah ......take care .....hihihi sabar sabar sampai masa x ingat dah susah payah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... dulu2 masa Izzah lagi teruk rasanya, dengan naik bas g kerja lagi.. tapi dah lupa langsung dah camna susahnyer... sekadar ingat sebagai cerita jer

      Delete
  8. Alhamdulillah. So happy for you. Saya doakan yang terbaik untuk Mila.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah, many many congratulations Mila! Stay well, wishing you an easy pregnancy :-)

    ReplyDelete
  10. Tahniah mila smg selamat semuanya ;)

    ReplyDelete
  11. Kak Mila... tahniah... tahniah.... :) makcik tumpang gembira... tahun depan kita gi berenang bersama ek kak... ;)

    ReplyDelete
  12. Kalau tak keberatan, nak tanya.. umur Mila tahun ni berapa? Selalu baca kat sini sebut pregnant kali ni fi lewat usia. Ada juga saya fikir, sekarang ni di usia 33 tahun, saya terasa cukup dah 2 anak yang ada. Kalau tiba2 lagi 5 -6 tahun nati tiba2 nak tambah lagi, kan penat? Hihi..

    Semoga tabah hadapi dugaan ni. Harapnya lepas trimester pertama nati dah makin ok jadinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umur saya 38tahun dah tahun ni.. dah tua kan...
      Ada borak2 dengan jiran depan rumah, anak last dia masa tuh 42 tahun.. wow!
      Better ler plan masa umur muda kut, tapi kalau Allah nak bagi rezeki, terima je lah kan

      Delete
  13. tahniah kak mila... alhamdulillah happy for you... bestnye dgr org pregnant. tahniah... allahuakbar.

    ReplyDelete
  14. Tahniah kak Mila! Yati doakan semua selamat dan kak Mila sihat... take care ya... :)

    ReplyDelete

Love your comments...