Followers

Monday, June 30, 2014

Tempahan telekung..


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Kepada kawan-kawan yang berminat untuk tempahan telekung, saya mohon maaf banyak2, kami terpaksa tutup dulu tempahan buat sementara waktu bagi memberi peluang untuk kami menyiapkan baju raya kikikiki... unless tempahan yang tak kisah siap selepas raya (lebih kurang 2 weeks after raya ok)

Inshaa Allah, kalau ada readystock, saya akan umumkan di blog ini. 

Selamat berpuasa dan beramal di bulan yang di mulia ini.

Wassalam...

Regards;
 

7 comments:

  1. Selamat berpuasa Mila.
    Kian sibuk bila menjelang ramadhan ye
    Alhamdulillah tanda murah rezeki:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Mila,
    Ada rezeki K.Sham pun nak menempah sepasang telekung nnt.
    Susah sikit la nak dapat yg lubang muka "melekap" sekarang ni.

    ReplyDelete
  3. Salam kak , kalau ada size s yang available boleh bagi tahu tak? berminat sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah umisyalia, tak dapat nak janji, bergantung pada tukang jahitnya. sekrang ni tukang jahit bizi jahit baju raya hihi :-)

      Delete
  4. salam ramadhan... puasa je bz.. kan..

    ReplyDelete
  5. Kak Mila pekaba? Sedang siapkan tempahan telekung ke?
    Harap kak Mila sihat dan selamat hendaknya. :)

    ReplyDelete

Love your comments...