Followers

Saturday, January 24, 2015

Tempahan Telekung dibuka semula.. horeeyyyyy

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Apa khabar kawan2 semua.. rindunya hati dengan blog ni. Rindu serindu rindunya

Tapi apakan daya, baru nak menulis sepatah dua kata, bos kecik dah melalak.. waduh kesian kan..

Wokeylah, diringkaskan kata, saya dengan ini membuka kembali tempahan telekung kanak-kanak seperti biasa. Alhamdulillah, Allah permudahkan segalanya, walaupun dilanda banjir, tapi stok2 kain dan mesin jahit kami selamat.

Pada email yang belum dijawab, insyaallah, pelan2 saya jawab yer. Harap bersabar. (Mencabar betul bila ada baby ni kan... moga saya tergolong dalam orang2 yang sabar huhuhu)

Insyaallah nanti saya upload readystock yang takleh banyak mana tuh... kut ada yg berminat

 

Sekian Wassalam (bos kecik dah melalak)
 


Regards;

2 comments:

  1. Waalaikummusalam....alhamdulillah syukur semua ok kain n mesin klau tak nak membeli lain tu parah juga kan....
    Penyeri bila bos kecik ada...hehehe

    ReplyDelete
  2. waalaikumusalam.. selamat menjadi ibu anak kecil kembali. Selamat jahit baju baby gegirl tecik banyak2 yew

    ReplyDelete

Love your comments...