Followers

Thursday, May 07, 2015

Mood menjahit : up n down

Assalamualaikum semua

Pengumuman skit..
Owner blog ini masih wujud kikikiki

Banyak gambar disimpan dengan harapan akan di upload ceritanya di blog, dan satu hari nanti bolehlah refer balik kat sini, sebagai kenang-kenangan
Tapi apa jadi? Gambor yang ada dah memenuhi phone.. blog tetap kosong tanpa update huhuhu

Minky blanket yang makin diminati ramai..
Satu untuk Asfa hihihi..
Kalerpul gitu...

Dan yang ni boy theme, hadiah untuk Umar, muda 7 hari dari Asfa...

Masa pregnantkan Asfa, langsung takde daya upaya nak menjahit quilt... nasib baiklah ada satu quilt yang dalam simpanan, tapi bila quilt tuh dihantar ke taska untuk jadi alas tidur Asfa.. alamakkk 

Maka mak dengan sesegeranya, macam mee meggie gitu.. cari-cari 2 pieces of fabric, letak fiber kat tengah, basting n quilting n binding tadaaaaaa... 
Boleh digunakan oleh Asfa untuk golek2 depan TV
Asanya 2 panel.. parallel.. malas dah nak patching patching...
Quilting pun yang senang2 ajer.. siap dalam masa setengah hari jer kuikui..  an instant quilt pun boleh kan... nasib ler anak tukang jahitkan.  Kalau bukan anak tukang jahit berbulan sebelum keluar dah tempah siap-siap hihihi

Oklah.. setakat disini dulu.. moga terus ada semangat untuk menulis diblog ini hihihi



Regards;

9 comments:

  1. Untung mama nya pandai jahit.. lepas tu rajin pulak..
    Tu yg siap cepat jer kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. Haha.. anak tukang jahit memahami keadaan maknya.. dia tau nanti dah besar boleh dpt laaagiiii banyak quilt yang mak dia jahitkan... hihi...

    ReplyDelete
  3. Haha.. anak tukang jahit memahami keadaan maknya.. dia tau nanti dah besar boleh dpt laaagiiii banyak quilt yang mak dia jahitkan... hihi...

    ReplyDelete
  4. Comel la Asfa. Untung boleh buat sendiri quilt, tak yah beli dah. :)

    ReplyDelete
  5. Comel asfa....quilt pun comel..untung asfa ibunya rajin sangat ....lama x nampak gambo izzah .dah besar dia sekarang kan...

    ReplyDelete
  6. Dalam sibuk bekerja ....sempat lg menjahit. Comel quilt dan baby .. dah besar dah ..

    ReplyDelete

  7. Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Love your comments...