Followers

Monday, June 08, 2015

Di akhir Syaaban sudahhh.. (TEMPAHAN TELEKUNG DITUTUP BUAT SEMENTARA WAKTU)

Assalamualaikum...

Moga Allah sampaikan kita ke bulan Ramadhan... yang dah tak lama dah.
Bila fikir pasal Ramadhan ni.. macam2 cerita plak kan, pasal office hour, pasal berbuka nak masak apa, pasal nak pergi terawih, pasal baju raya, balik raya etc etc.. setiap tahun topik yang sama gitu.. tapi tak boring plok keh keh keh 

Blog ni dah makin inactive... aishhh apa jadi dengan tuan punya blog. Hari2 masa terluang lunch hour kat office hanya sibuk cari info pasal breastfeeding, pasal healthy food for infant (Asfa dah 6 bulan huhuhu).. pasal nursing wear.. itu ini begitu begini semua pasal Asfa adoiiii. Mak yang dah tua beranak baru gini lerr.. ilmu anak sulong arituh dah masuk arkib ahak ahak

Oppsss copppsss.. sebenarnya harini nak bgtau.. Tempahan telekung buat masa dan ketika ini DITUTUP sehingga selepas raya, insyaallah...
Kasi can tukang jahit gunting baju sendiri plok, dan gunting baju orang yg tempah baju kat tukang jahit keh keh keh (alkisah tailor baju melayu dah tutup tempahan, jadi tempahan divert ker tukang jahit telekung)

Belanja gambar Asfa lah skit erks kikiki

Wassalam

Regards;
 

3 comments:

  1. suam2 pun saya tunggu juga citer terkini.. hihi... omel asfa... kejap je dh 6 bln ek...

    ReplyDelete
  2. pipi bolat ...heheh..nak jahit baju raya juga

    ReplyDelete

Love your comments...