Followers

Friday, August 28, 2015

Terima Kasih..

Assalamualaikum semua
Senyap sunyi jer blog ni kan.. Macam dah takde orang kihkih

Tapi masih lagi ada yg sudi email dan tempah telekung dengan kami.. terima kasih banyak2.
Yerrr kami dah pun buka semula tempahan, tapi tak sempat sangat nak umumkan disini (baru ini ada kesempatan)
 Mila@rimbun yang sekarang bukan lagi yg dulu2.. dulu2 den relex, sekarang den sudah berhenbeg kihkih. Hek eleeehh kan, orang lain pun ada henbeg kenit tapi ada jer masa nak mengupdate blog hihi

Sebenarnya dah takde cerita pasal kraf sangat pun, sebab tuh tak tau nak cerita apa, hukhuk. Mesin dah berabuk, harap2 kain2 tuh takle berlifas, tunggulah Asfa dah besar skit, bolehlah aktif semula berkarya

Sampai meng hapdet lagi dilain kali
Wassalam

Regards;

4 comments:

  1. Bila dah ada baby ni mestilah agak terhad aktiviti Mila
    Mana nak melayan dia, dapur, kerja semua kena buat.
    Apa pun sedikit sebanyak tempahan yg mampu masih dibuat dah kira ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tempahan tuh adik yang jahitkan kak... kira tolong biz kecil-kecilan adik beradik gitu hihi.

      Bila ada baby kecik ni, nak menjahit pun tak sampai hati, dah lah g kerja tinggal kat taska, pastu bila dah balik rumah banyak plak kerja rumah nak buat.. kesian dia

      Delete
  2. bila ada baby ni mcm susah sikit kan nak mengadap mesin...nanti dah besar sikit(baya2 aqmar) lagi susah sbb dia dh pandai nak kita ada depan mata dia jer...kene tunggu dia besar sikit lagi baru boleh kot...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seingat akaklah... masa dgn Izzah dulu, dah umur 4-5 tahun gitu baru akak aktif menjahit semula. Sebelum tuh skit2 jahit baju sendiri bolehlah... bersabar je lah kan.
      Mungkin sbb buka mata pencarian kan.. kalau dah sumber rezeki tuh akak tgk jiran akak, lepas pantang dah start siapkan tempahan dah

      Delete

Love your comments...