Followers

Wednesday, September 02, 2015

9 Sembilan

Assalamualaikum

28.11.2014 - 28.08.2015
Marking 9 months journey for cik amoi di bumi Allah

Sexy overloaded hihihi


Baru nak belajar merangkak, tapi bila angkat montot, terus pusing, posing sexy mexy gini...

Belum tumbuh gigi

Makan dah ada selera, tapi ikut tekak dia je lah, yang manis2 tuh sukalah

Masih mesra alam dengan sesapa pun

Dah pandai cari nenen sendiri kikiki

Masih mix feeding (belum tinggal susu ibu)

Jarang bangun malam (kalau bangun pun setakat merengek-rengek nak susu)

Pukul 10 malam dah mengantuk.. tidur nyenyak kadang tuh sampai pagi

Kesayangan kakak forever

Oh ya... semalam 1.9.2015 kan..
Marking our 14th years journey
1.9.2001 to 1.9.2015
Happy Anniversary to MyLaling & Me

Wassalam



Regards;
 

7 comments:

  1. First of all happy anniversary Mila:)
    Moga terus mendapat limpahan kebahagiaan dan keberkatan dlm rumahtangga till jannah

    Tengok pipi, tangan, kaki dan jejari semuanya gebus aduhai geram. Best kalau dpt gomol ni:)

    ReplyDelete
  2. Dah bambam si kecik ni ye Mila..
    Elok jer possing tu..
    Memang kalau nak merangkak itu lah gaye nya..
    Barakallahu Lakuma Fii Khair Mila..
    Semoga berkekalan hingga ke jannah..
    Sama tahun perkahwinan akak tu..
    Akak bulan disember :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.
    Selamat ulang tahun perkahwinan yg ke-14.
    Alf barokah alaik.

    ReplyDelete
  4. singgah rabu
    hari ni anum bz sangat2
    x sempat BW

    ReplyDelete
  5. Happy anniversary sis.. Moga sentiasa bahagia :) molatnya si tecik tu..

    ReplyDelete
  6. Alahai amoi... rasa baru je tgk gmbr new born dia nia...
    happy anniversary kak.. semoga bahagia hingga ke syurga...

    ReplyDelete

Love your comments...