Followers

Thursday, April 28, 2016

UPGRADING.....

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

 
Welcoming new buddy...
Encik Bruce hihihi
Moga dapat sesuaikan diri di tempat baru yer Encik Bruce... suasana kampong, I bet you will love it

 
En.Bruce ni baru sampai semalam, jauh datangnya, dari KL ke Temerloh
Ada 3 mesin jahit yang kami review harituh... JUKI, SIRUBA & BRUCE
 
Juki memang hi-end result lah, out of budget hahaha.. maunya kalau pricing termasuk GST dekat2 4k
Then tinggal Siruba & Bruce
Dua2 sama jer performancenya..
Tapi harga beza RM400
 
Akhirnya kami decide ambik yang murah je lah, ada lebihan tuh boleh beli mende lain kan... Duit ni hasil ambik order yang dah 4 tahun tuh Alhamdulillah
 
 
Kita rapat2 kan lagi yerrr... cun kan
 

Moga pelaburan yang berbaloi2 dan customer lebih berpuashati dengan hasil kerja kami.

Terima kasih atas sokongan, tanpa anda siapalah kami..

Apa pun... tanpa Rahmat dari Allah, kami ini hanyalah tubuh badan yang kaku dan lesu, terima kasih Allah, atas kasih sayang Mu, kami di sini dan berpeluang untuk terus bernafas

Wassalam

Regards;

2 comments:

  1. Alhamdulillah dan tahniah dgn kemajuan dicapai Mila:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..
    semoga makin laju rempitan.. hihihi

    ReplyDelete

Love your comments...