Followers

Tuesday, July 19, 2016

Readymade sizeL & Open order...

Assalamualaikum dan harapnya tidak terlewat untuk mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri

Acara open house raya makin rancak di adakan terutamanya hujung minggu kan... semua orang sibuk keluar beraya hihihi

Lama sungguh tak bersiaran di blog nampaknya
Jom sapu sawang skit hihi

Adalah dimaklumkan, pada kawan-kawan yang berminat dengan tempahan telekung LittleMaryam, tempahan telah dibuka dengan rasminya hihi (macam buka kedai baru plak kan).. boleh WA saya, or email pun boleh.

Pada yang nak fast delivery, takmo tunggu lama, boleh jugak pilih readymade
Yang kat bawah ni semunya saiz L. In shaa Allah esok lusa upload saiz M plak... (nak dapat ketenangan nak edit gambar ni memang susah betul... nasiblah kannn... Asfa dah makin besar)

 
Bole email/WA.. mana2 yang senanglah...
Sampai jumpa lagi...
Wassalam


Regards;

6 comments:

  1. selamat hari raya kak... hihihi... cepat-cepat sapu sawang tu.. kembali aktif di sini.. hihihi... asfa dah besar ek.. boleh la tolong update blog pasni... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang menolong sangat ler ni kikiki

      Delete
  2. Selamat hari raya Mila..
    Cantik telekung tu..
    ada dagu yg besar..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya mila. Kita pun baru ok sikit dan masih menyapu sawang di blog kita tu. Sorry tau, yg masjid tu..kita tumbang...

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya mila. Kita pun baru ok sikit dan masih menyapu sawang di blog kita tu. Sorry tau, yg masjid tu..kita tumbang...

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raa mila ....izzah eh model tu ...dah tinggi dia ..

    ReplyDelete

Love your comments...