Followers

Saturday, May 28, 2016

Clearance Cloth Pantyliner (SOLD OUT)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Ada sesapa nak tambah stok cloth pantyliner?
Tak pun nak try2 pakai cloth pantyliner setelah sekian lama pakai dispo?

Hakak nak buat clearance skit.. stok melambak sebab hakak malas nak isi butang hahaha.. baru sekarang ada mood nak isi butang. Almaklum, toolnya kecik tenit jer, buat sepuluh jer dah sakit tangan, nak beli yang besau tak cukup modal :-P

Please be reminded: Ini cloth pantyliner, tanpa waterproof tau.. bukan untuk dipakai masa period

Material : Flanel/Cotton (wing) Bamboo fleece (top) (SOLDOUT)
4 layer TANPA waterproof
 
 
Material : Flanel
4 layer TANPA waterproof
(UPDATE : MAAF 5FORRM25 ni dah habis.. OUT OF STOCK)

Kalau ada sesapa berminat boleh WA : 019-2548268
Sila nyatakan pilihan anda, kuantiti dan lokasi penghantaran ok.

Sekali lagi di ingatkan, ini cloth pantyliner, bukan cloth pad (saya dapat message2 yang mengorder cloth pad... sorry sangat sbb saya tak ambik order yer... saya nak clear stok jer)


Regards;

13 comments:

  1. sakit tgn kan nak pasang butang tu....jenuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.... kena batchkan 10 10.. baru abih

      Delete
  2. Salam singgah sini....
    Camne lekat kat panties tu Mila?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada butang kat wing tuh... lebih kurang macam kita guna yang dispo ada wing tuh. tapi yang ni wingnya lagi panjang dan boleh dibutangkan

      Delete
  3. Salam singgah sini....
    Camne lekat kat panties tu Mila?

    ReplyDelete
  4. Banyak stock tu Mila
    Cantik molek aje cara Mila jahit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau jahit satu batch banyak2 memang cantiklah jadinya jahitan tuh kak... practice makes perfect org kata hihi, cer dah tinggal lama baru nak start balik, yang first tuh mesti terbabas gak hihihi

      Delete
  5. Singgah sini dan follow.. cutenya warna pink tuuuuu...

    ReplyDelete
  6. Oh akak pakai yg dispo tu Mila..
    Boleh gak cuba yg ni..
    Ada stock lagi tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lagi yang RM30 tuh, WA je saya k

      Memang berbaloi2 pakai cloth ni, saya dah pakai hamper 7 tahun, yang mula2 buat dulu masih ada lagi dan elok lagi. Jimat dan senang... baik untuk bumi kita

      Delete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Love your comments...