Pengikut

Selasa, Mei 02, 2017

PBAKL 2017

Assalamualaikum..

Selamat hari pekerja (belated kikiki)
Kita semua pekerja kan.. kenalah wish

Semalam ke Pesta Buku.. Tahun ini kembali semula ke PWTC, lega skit
Bukan apa... tempat yang dah biasa pergi kan, nak pergi dengan pblic transport pun senang, dekat pun...
Penatnyerrrrr...
Tambah plak menggendong si Afa, nak bawa stroller, rasa macam susah jer nak jalan.
Sekarang plak parking kat hentian putra tuh dah dalam fasa dirobohkan, so bertambah sedikitlah tempat parking, akhirnya kami parking area Pusrawi tuh... jauh kan..

Saya pun takdelah nak membeli banyak buku pun, setakat beli buku untuk Asfa dan buku resepi kak Liza (Hanieliza) yang 365 days tuh jer.

Ini plak projek perabih perca heavy cotton..
Malas dah nak simpan, kita cantum2 jadikan beg bunjut
Sesapa beli telekung dewasa, akan diberikan sebagai freegift
Bolehlah nak isi telekung sehelai, letak dalam kereta, senang nak pakai masa travel kan..

Honestly, saya dah jarang guna telekung bila travel or solat kat luar.
Selalunya akan make sure pakai tudung dan stokin yang ready untuk solat, lebih senang gitu. Mana2 stoking nipis yang ada kat rumah ni cuma digunakan masa keluar jemput kak long or dekat2 jer, bukan yang ada probability untuk solat di luar.



Sampai jumpa lagi...
Abadikan kenangan di PBAKL2017

 Mahal apron tuh tau kikiki
Tahun lepas bertungkus lumus siapkan apron tuh sebelum PBAKL2016
Tahun ini masih boleh dipakai..
Sahabat masa di matrik, sebilik di Zainab alGhazali 502
Dah sekian lama tak jumpa..

Wassalam

Regards; mila

4 ulasan:

  1. Akak dah sampai ye ke pesta buku... Saya mcm tak sempat je nak gi thn ni huhu..

    Mudahkan kalau kita dah tutup aurat betul2...senang nak solat :)

    BalasPadam
  2. best dapat pergi pesta buku.

    BalasPadam

Love your comments...