Pengikut

Khamis, Ogos 10, 2017

Perca oh perca..

Assalamualaikum...
Lamanya tak update blog, janji tinggal janji, janji di capati hahahaha...
Konon nak memeriahkan blog kan... tapi bila buka PC, banyak sgt mende nak settle... tau2 si Maryam dah bangun..

Yang peliknya, apps blogger kat henpon tak pernahnya OK, kalau boleh update through phone kan best.. ker saya yang tak tau erks

Projek ngabihkan perca, sudah buhsan dengan perca yang melambak tuh, tolak sana tolak sini, tetap jugak menyemak
Sekarang ni bila piker nak tambah stok kain pun rasa malas...semakkkkk

Tengok niiii... pandai benor budak ni posing kikikiki
Dress sempoi jer.. Lagipun si Maryam ni suka pakai dress camni.. tak berapa suka sangat pakai seluar

Ini plak stoking DIY.. first time try hihi
Pola dapat dah bertahun...

Agak selesa dengan stoking nih.. walaupun longgar kat betis tuh, tp bukan mcm stoking biasa tuh, ianya tak melorot kebawah... memang selesalah. Mungkin next time kena kecikkan skit kut, kaki acik nih kecik :-P

Sampai jumpa lagi....


Regards; Mila

14 ulasan:

  1. Selalu kagum dgn kreativiti akak. Memang sesuwai dgn tagline creativity in me :)

    Sy update blog kat phone je Kak. Buka blog address kita then sign in utk update. Buka PC memang tak jadi keja, anak2 sibuk nak main game :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kecik sgt akak rasa bila type kat browser kat hp... hihihi..
      Tp betullah... nak buka pc tuh memang suah betul

      Padam
  2. Lahaiii...comelnyer si kecik ty...best la dia mamanya pandai menjahit =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi suka berposing sekarang ni...

      Padam
  3. Balasan
    1. Kalau ada polanya, anis pun boleh je buat.... within 15 minutes jer dah siap.. simple jer ni

      Padam
  4. Balasan
    1. Hihi.. ada masanya, dah buhsan tgk perca melambak, nak buang sayang

      Padam
  5. Balasan
    1. kikiki.. kecik2 memang comel ajer kan... dan besor skit nanti comot hahaha...

      Padam
  6. dr di buang cantik jgk diolah semula jd baju si comei tu....

    stokin tu pun cantik.... lain dr yg lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. perca banyak sgt ni... bila dtg hormone rajin baru jadi hihi

      Padam
  7. Wah..kita punya pola stokin kena beli lain lah nampak gaya nyer. Tak tahu mana simpan (baca sorok).

    Kita guna app bloggeroid utk android utk update blog mila

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cari lagi dan lagi azue... in shaa Allah jumpa nanti hihi... dah try bloggeroid, rasa mcm much better than blogger apps yg ntah apa tuh

      Padam

Love your comments...