Pengikut

Selasa, Julai 18, 2017

Tudung reben.....

Assalamualaikum...

Project perabih perca lycra...
Yang kat rumah dah habis, kita selongkar perca Tam plak kikii

Bagi anak dara melaram skit.. dengan tudung baru

Yang ni terketat skit... so payah nak suruh pakai ni. Rasa macam nak letgo jerrr pada sesapa yang nak..


Ini perca lycra Tam yang tersimpan sekian lama kikiki
Awning kepala tuh guna perca cotton knit berbunga2
Reben guna cotton..
 
 Yang ini pun perca ntah zaman bila... 8-9 tahun lepas kut hahaha
Jahit tepi kecik halus mulus tuh masa kat kampong arituh..
Terasa macam besar sangat plak reben tuh, tapi bila tengok2 balik macam ok... umi dah malas ler dik Maryam... pakai je lah yer

Anak umi ni dah pandai bergaya depan kamera...
Asal pakai baju baru jer, sibuk nak cari henpon wakakaka

Emmm saya rasa macam best plak buat tudung kanak2 nih... rasa mcm nak buat untuk jual.. agak2 ada ke yang berkenan erks dengan design simple camni? krik krik.. sekarang ramai yang suka dengan shawl belit2 kan.. sampai baby pun digayakan dengan shawl... bagi acik pikir pikir ler dulu... bukan senang nak angkut kain lycra bawa balik tauuuu... berattttt

Sampai jumpa lg... Wassalam


Regards; Mila

13 ulasan:

  1. Comelnya dak maryam �� tudungnya pun comey, ada reben itu yang tambah cute tu

    Saya suka tudung sarung2 gini Kak untuk anak. Maklumlah maknya pun tak reti pakai shawl hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun sama, semua tudung sarung jer, pernah try pakai shawl sbb anak request, tp takleh lahhh... asyik nak terkeluar rambut jer hahaha. takde chemistry org kata

      Padam
  2. Alahainya comelnya tudung ada reben. Untunglah Maryam, mama pandai jahit tudung. Hari hari bergaya dgn tudung lain lain hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah pandai sekarang, nak keluar rumah jer cari tudung, tapi takdeler kekal lama, panas skit nanti tanggal ler kiki

      Padam
  3. Comelnya mariam.
    Tambah seri dgn tudung reben..
    Senang tudung lycra ni Mila..
    Tak payah gosok hihi

    BalasPadam
  4. atotototo comelnyaaa dia pakai tudung gitu ^^

    BalasPadam
  5. Cantiknya tudung2 Tu. Model cilik pun comel sgt

    BalasPadam
  6. Comelnya tudung...rajin mak dia jahit sendiri =)

    BalasPadam
  7. manis n comei je tudung ngn reben tuh.... mmg sesuai utk si manis maryam tuh

    BalasPadam
  8. comel tudung budak2. sekarang kalau jual mesti ada yang beli la. budak2 pun ramai yg dipakaikan tudung. comel2.

    BalasPadam
  9. comel tudung2 tu dengan riben

    BalasPadam

Love your comments...