Followers

Sunday, November 20, 2011

Another ending of Sunday


Another completed project.. opss bila belek2 gambar ni baru teringat something, the quilt travelling bag lom siap lagi hahhaa.. ok jap lagi sambung ok.


Sangat suka dengan pattern ni


Bantal dan bantal peluk

Small gift from me.. a bib and shoes(on quilt backing)
If you notice this is my first time using pestel colour for my quilt. Atas permintaan customer yang sukakan pestel colour. Hope you like it

In addition.. here is my first ever diaper changing mat with wipes holder.. using tutorial from CluckCluckSew here, but offcourse dengan sedikit penambahan..


Saiz changing pad ini adalah 18 inch x 29 inch, dan ada extra pocket, foldable macam ni..



Untuk changing pad ini saya menggunakan fleece kat tengahnya, soo soft compared to using batting.

Kenapalah masa Izzah kecik2 dulu saya tak terfikir nak buat changing pad seperti ini yer... mmg creative betul orang yang came with this idea. Diapers, wipes etc can be stored in one place and neatly put in your diaper bag. Sangatlah sesuai dibawa kalau pergi shopping or even long journey travelling.


All this from online order.. dan saya berterima kasih kepada Nurul kerana memberi kepercayan kepada saya untuk menjahit baby set ini.... Hope you like it

Regards;
 

5 comments:

  1. cantik.... suzie pon teringin nak jahit untuk di jadikan gift kawan..tapi buntu idea nak wat design mcm ner.....

    ReplyDelete
  2. thanks dear...really like it...xsabar rasanya nak guna hasil tangan u kamila...really really love it!!!!!

    ReplyDelete
  3. cantik2..bile la nk belajar buat quilt yg cun mcm k.mila buat tuh..huhu

    ReplyDelete
  4. wah.. byk project.. tumpang gumbira... :)

    suka la changing mat tu.. warna biru mmg menawan hatiku.. thanks for the link kak (tapi ontah bila zila nak menjahitnya..hahahaha)

    ReplyDelete
  5. cantiknya kak. tp quilt ni tk berapa pandai lagi nak buat.

    ReplyDelete

Love your comments...