Followers

Tuesday, November 22, 2011

Ehemmm..

Currently I am hook with my new Quilts & More Winter issue.. and on my way back to office just now I saw this British Patchwork & Quilting Nov 2010 issue selling at RM8.. apa lagi.. rembatlah terus kan
So now I am full of new pattern to try yet too liltle time to sew.. camna tuh?
But really.. looking at the mags make me feel good.. really good hahaha


And also looking at additional fabric in my stash.. ohhh feel good. Takde kerja lain kan... menjahitnya lembab sakan (the forex rate dah naik, its a fullstop to US online shopping already)
Bila saya menjenguk blog kawan2 yang tersangatlah aktifnya dengan pelbagai projek, saya rasa teramatlah jeles nyer. Bila eks saya ada masa untuk menjahit dan menjahit.. tanpa ada gangguan, dan tanpa rasa penat. Emmmm in my list now...
1. Queen size quilt for our bedroom
2. Dining chair cover and table cover
3. wall hanging yang ntah bila nak siapnyer tuh
4. Table runner for coffee table and dining
eks eks.. semua projek untuk diri sendiri, dan semuanya keep on the waiting list..

Ok cut the dream & back to work 

Happy Tuesday friends...

Regards;
 

5 comments:

  1. sempat ke nak buat ni mila? Bila due?

    ReplyDelete
  2. Hi Mila.... feel so touch seeing your comment in my latest post... thank you dear.. queen size quilt - big project but will be very rewarding, sure tidur nyenyak..

    ReplyDelete
  3. byknya projek..dh lama tak beli mag ni. karang beli je,projek tak tahu bila nak jln..

    ReplyDelete
  4. SALAM,
    CANTIKNYA ! ISTERI LF SUKA BENDA2 NI

    ReplyDelete
  5. sukanya !!

    saya nak gi cari jugaklah..



    pernah ada niat(kononnya lah) nak ke quilt class di Bangsar...sampai laa ni tak pergi2 lagi.

    ReplyDelete

Love your comments...