Followers

Friday, October 24, 2014

Tempahan Telekung Kanak-kanak


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Dah lama tak post pasal telekungkan...
Antara yang terbaru disiapkan.. ada jugak yg tak sempat nak ambik gambor kikiki


Pada yang nak tempah, sila email yer.
Tapi kekadang saya agak sibuk dan agak lambat reply... minta maaf banyak2.
Kekadang rasa dah reply, tapi tak reply lagi huhu.. sekali lagi maaf
Sejak dua menjak ni macam tak dapat nak fokus sangat, kerja di ofis banyak.
Apa2 pun insyaallah, ada masa lapang skit saya akan reply ok. TQ semua


Regards;

2 comments:

  1. Salam puan, saya baru hantar email, nak buat tempahan telekung..

    ReplyDelete
  2. salam, nk tny.. yg mcm telekung Damia tu cth yg plg basic without tmbhan applique embroidery tu ke?

    ReplyDelete

Love your comments...