Followers

Thursday, January 07, 2016

Fuhhhh!!!

Assalamualaikum...

Hari ini dalam sejarah..
Hari ini... 7Jan2016

Susahnya nak buat decision ini, TERAMAT SUSAH

Kerana tiada tekanan dari mana2 pihak.
......Segalanya OK... bos ok, kerja ok, balik on time, cuti ok, gaji ok, bonus ada, pergi kerja ok jer, parking ada, benefit ok, taska ok, anak ok.... mr.hb pun ok, very helpful with the housecore, selalu basuh kain, basuh pinggan n never demand me untuk berenti.. so whats motivate me to resign?

At last I made a decision yang telah sekian lama difikirkan, dah setahun fikir, dah setahun berbolak balik hati ini...

Akhirnya Allah tetapkan hati ini, mungkin bukan disini lagi dah rezeki ku... disini bakal jadi rezeki orang lain, tapi I firmly believe that Yang Memberi Rezki itu tetap sana, cuma tempat dan bentuk jer berbeza.

So ada lagi masa sampai akhir bulan Feb disini.
Selepas ini hanya di rumah, jaga dikenit manja tuh. Bertambah2 manjalah nanti. Balik kampung 10 hari pun dah takmo kat orang lain. Bila memerap jer dengan ummi nnt abih lerrrrr kuikui...

Wish me luck my friend.... wish me all the best...
Selamat tinggal my career and my title..... but I will carry my experience with me....



Regards;
 

8 comments:

  1. Semoga Allah SWT mempermudahkan segalanya dan keputusan yang dibuat itu adalah yang terbaik hendaknya... :)

    ReplyDelete
  2. All the best kak!
    Semoga dipermudahkan segala urusan..
    Doakan saya dapat menyusul suatu hari nanti.. :)

    Pasni makin meriah la blog ni dengan hasil jahitan.. hehe..
    keje kosong saya nak isi boleh? muaahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Zila
      Tak taulah bleh menjahit ker idok dengan budak kenit yg makin buas tuh hahaha
      Sila sila apply yer.... hahahaha

      Delete
  3. Yeh.. kak Mila dah join the club!
    All the best, kak Mila. Nanti cabaran lain pulak, bila dok rumah. :)

    ReplyDelete
  4. Bestnyee...Alhamdulillah...selamat menjadi housewife yg berjaya...

    ReplyDelete
  5. Kak mila berenti keje?? Owh, welcome to the club;). Sakanlah asfa manja dgn ibu.

    ReplyDelete
  6. Kak mila berenti keje?? Owh, welcome to the club;). Sakanlah asfa manja dgn ibu.

    ReplyDelete

Love your comments...