Followers

Tuesday, January 05, 2016

Ketara berbeza huhu

Assalamualaikum kawan2..

Tetiba jumpa gambar lama.. idok ler lama sangat, setahun je pun bezanya
Nampak tak perbezaannya..
ohhhh dah besar kenit ni rupanya kan

Mak masih setia dengan RS (Ringsling).
MT (meitai) arituh pakai sekali dua jer sbb cerewet sangat dengan talinya yang panjang tuh.
RS ni senang nak pakai, kat atas seat dlm flight pun boleh pakai dengan cepat dan pantas.. plus boleh jadi selimut bila sejuk. Senang lipat2 masuk beg kalau tak guna... tengah fikir2 nak hapgred ker SSC (soft structure carrier), tapi mak sayang duwet hahahaha.. nak jahit sendiri takde masa plak.. nasib ler kan. Barang2 dah beli huhuhu (bab membeli memang cepat jer kan). In fact RS merah tuh sebenarnya kain cotton drill yang mana intention awalnya nak buat SSC.




Cerita pasal cotton drill ni.. look what I found at Gambier Street

Cer teropong rege kat Sportlight huhuhu... abih2 murah masa sale pun RM20 semeter. Normal price RM29.90. Jenuh mokcik ni dok rasa, ada beza dak (RS merah kat atas tuh cotton drill dari sportlight)... rasanya mcm takde beza pun huhu

Oklah, next time balik kita shopping lg... malas nak beriya sangat shopping, menjahitnya entoh ke bila hahaha (statement kurang bleh percaya)

Sampai jumpa lagi....


Regards;

3 comments:

  1. Saya pun setia dengan RS...sbb the one and only ygada.

    ReplyDelete
  2. ada gak dulu ....udah disedekah

    ReplyDelete
  3. Ok tidak terlibat. Hi hi.
    Hi sis mila.

    ReplyDelete

Love your comments...