Followers

Wednesday, January 13, 2016

Kami MASIH di sini...

Assalamualaikum
Lama tak update pasal telekung kanak2 kan..
Tempahan masih seperti sediakala, cuma mungkin kawan2 kat blog ni ragu2 nak email hihi.. mesti tertanya2, masih ambik tempahan ker, masih aktif ker.. kadang orang email pun lambat jawab kan..

Adoilaa... mak beranak kecik ni gini ler. Kalut jer memanjang. 
Kadang rasa2 dah jawab, rupanya belum..
Nak buat camna kan, tu yang buat customer lari.

Ni antara gambar telekung yang terbaru dan pernah disiapkan, ada yang dulu2 tuh ntah kemana dah gambornyer hahaha..

Pada customer yang masih memberikan kepercayaan kepada kami untuk siapkan telekung anak2 mereka, saya dari pihak adik dan diri sendiri mengucapkan ribuan terima kasih..





Regards;

5 comments:

  1. Masih menerima tempahan ye Mila..
    Macam nak buat utk Najeeha..
    Untuk anak remaja macam Nabilah dah tingkat 2 tu ada ke mila..

    ReplyDelete
  2. Dalam pada sibuk dgn baby masih sempat membuat tempahan dah kita bagus Mila
    Cantik-cantiklah... kalau kakak ada anak kecik pun kakak suka ni.

    ReplyDelete
  3. baru ni nak p umrah sempat jahit 2 helai utk wafi n sofiya....rasa mcm menjadi elok walau lama dah x buat...

    ReplyDelete
  4. tu mak beranak kecik,
    mak beranak besar, selalu msg baru tak pernah lihat sebab talifon dah bertukar hak milik..jadi mana nak tgk noti dah.. kikiki

    ReplyDelete
  5. Kena amik secretary ni kak..untuk jawab emel customer.. hihihi.. ;)

    ReplyDelete

Love your comments...