Followers

Thursday, February 16, 2017

Dak Maryam kesayangan UmiAyahKakak

Assalamualaikum...

Alkisah dak Maryam kesayangan UmiAyahKakak dapat baju baru untuk pergi kenduri..
Matching plak dengan turban yang Awe nya hadiahkan
Ala ala macam pwinses dah dak MAryam ni kikiki




 
Sebenarnya umi baru first time try baju fish tail camni..
Plan asal nak buat 2 pieces, baju dan kain.
Tapi sebab kembang setaman depannya tuh, dah nampak macam singkat plak, akhirnya umi cantum jer baju dan kain, maka jadilah long dress a.k.a jubbah... senang nak pakai kannnn
 
Kain ni plak adalah perca yang telah disimpan sekian lama, yang bunga2 tuh kain baju kurung mak (wan Asfa), plain pink tuh baju umi masa kat UIA dulu2... fuhhh lebih 15 tahun simpan perca ni kikiki, berguna jua... tunggu sipemakainya hadir di atas dunia ini hihihihi...
 





Sorry yer kengkawan yang berkunjung ke sini.. spamming your view dengan gambar si kenit ni hihihi

Wassalam, sampai jumpa lagi

Regards; mila

1 comment:

  1. Alahai comelnya Maryam. Siap berturban lagi. Bestnya kalau pandai jahit ye Mila. Anaklah jadi mangsa jadi model hihi....
    Hakak tak minat menjahitlah Mila. Orang yg suka menjahit ni mesti jenis penyabar kan... Tulah masalahnya...

    ReplyDelete

Love your comments...