Pengikut

Rabu, Julai 05, 2017

Salam Aidilfitri 2017

Assalamualaikum...

Lamanya blog ni bersawang yer...

Ucapan hari raya pun blom ada kihkihkih..

Tahun ini beraya di Temerloh, Alhamdulillah... dapat beraya dengan mak kesayangan hamba.

Aktiviti biasa, bergambor di pagi raya..
Perasan dak? background yang sama for the past 7 years huhu...
Bermakna dah 7 tahun tak ganti langsir hahahaha... basuh dan gantung semula jer.
Begitu lah bila usia dah meningkat, kadang kita tak kisah sangat dengan "benda" di sekeliling kita, yang penting ianya ada, meet the purpose, in this case ada langsir untuk lindungi dari di lihat dari luar or kepanasan cahaya matahari etc...

Akhirul kalam.. Salam aidilfitri kepada semua muslimin dan muslimat
Maaf andai ada silap dan salah kata selama blog ini wujud di sini... :)


Regards; Mila

7 ulasan:

  1. Selamat hari raya, kak Mila.. maaf zahir batin. Hari tu dah wish kat fb, ni kat blog pulak. ^_^

    BalasPadam
  2. segak memasing. selamat hari raya Mila and family.

    BalasPadam
  3. Selamat hari raya akak!

    Seronok tengok gambar akak sekeluarga. Curtain tu lejen tu :)

    BalasPadam

Love your comments...