Pengikut

Jumaat, November 17, 2017

Mini telekung dengan poket berzip

Assalamualaikum...

Mini telekung datang lagiiiii (macam iklan tora plak kan..)

Labuh vs singkat
=============

Dulu2 suka dengan telekung yg labuh... rasa safe gitu... kurang kebarangkalian aurat terbuka kononnya 😄😄😄

Tapi setelah pandai jahit telekung sendiri dan bereksperimen dengan pelbagai saiz, saya lebih selesa dengan telekung yang agak "singkat". Sebolehnya ngam2 dihujung jari jer, lebih selesa. Samada berjemaah, ataupun solat sendirian. Kurang kebarangkalian terpijak telekung masa bangun.

Nak bawa travel pun senang...

Saya ni minimalis, dan suka yang simple jer... itu yang suka jahit mini telekung ni, saya yang pakai sendiri pun selesa, dan harapnya para pelanggan pun selesa...

Pada yang nak menunaikan umrah.... ada option untuk tambah poket kecil berzip sebelah dalamnya, kalau takmau poket pun boleh jer... custom made ikut pada keperluan.



Bahagian luar dan dalam yang hampir sama, beza pada renda dan tali jer


Dan dan..... sajer lah kan.... saya nak bagi freegift yang sempoi ni... mini sejadah. Kecik jer nih, senang boleh lipat2 masuk dalam henbeg jer...

Dan lagiiiii... harga termasuk kos pos (s.m) tau...
Dan lagiiiii.... boleh pilih nak lapik dahi bergetah, ataupun tanpa getah...

Berminat?
www.wasap.my/60192548268

مع السلامة الي اللقاء
posted from Bloggeroid

3 ulasan:

  1. Cantik. Adoiii dah lama tak menjahit. Berhabuk dah mesin jahit kita tu..

    BalasPadam
  2. Salam singgah dan follow sini :)

    Anda dijemput join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    BalasPadam
  3. Thanks for sharing.. Mencari harga mesin obras yang murah dan bersahabat dengan kantong anda?.. Intip koleksi produk mesin obras dari Fitinline yuk..

    BalasPadam

Love your comments...