Pengikut

Selasa, Januari 30, 2018

Blankow Planket

Kebuhsanan jahit sejadah muka ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Satu masalah dengan acik ni adalah buhsan bila buat satu benda repeatedly.

Malam td take 5 (multiply by 10 ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚) jahit blanket super super easy ni

Alkisahnya mencari left over batting fiber, selongkar punya selongkar, terjumpa kain fleece beli kat kamdar ni, dulunya konon nk testing buat cloth pad, tapi hampeh!, terperuk gitu ajer.
Scrap 2" untuk border pun banyak, so apa lagi... sambung2 je lah.... pastu tampal jer, jadilah border blanket ni yang cun melecun ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Then cari2 remnant yg besar skit, buat poket belah dalam selimut, boleh lipat2 selimut jadi pillow, maka terciptalah blankow @ planket blanket+pillow ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Sekian ceritera acik pagi ni.... sambung jahit sejadah muka yerrrr.... lagi 14 to go

posted from Bloggeroid

2 ulasan:

Love your comments...