Pengikut

Rabu, Januari 17, 2018

Jubah putih berseri buat tuannya yang hensem

Assalamualaikum...
Lama tak bersiaran, nak menaip di blog ni memang susah betul nak dapat masa yang sesuai...

Arini cerita jubah putih sepasang buat tuannya yang baru masuk darjah satu di Maahad Tahfiz Tun Abdul Rahman Yaakub (Mattary)




Hensem tuannya....
Suka kawan dengan Asfa hihihi





Ada 2 pasang, gigih siapkn secepat mungkin sebab nk kirim dengan abangnya yang nak balik bercuti, jimat kospos kan...

Projek jahit ni makin rancak plak, macam2 permintaan customer... Ada yang bole di ikutkan, dan ada yang terpaksa tolak... maaf bebanyak yer. Projek yang melibatkn baby quilt memang dah tak ambik huhu.

Rindu rasa nak blogwalk...
Rindu nk terjah rumah maya kawan2...
Sampai jumpa lagi
مع السلامة في الدارين
الي اللقاء

posted from Bloggeroid

4 ulasan:

  1. Assalamualaikum Mila.Salam perkenalan. Kita sahabat di facebook .Semoga lebih banyak posting di 2018

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam... ehhh mcm dah lama tak nampak kat FB kan... kemana menghilangkan?

      Padam

Love your comments...