Followers

Wednesday, August 21, 2013

Surah 50 : Qaf

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Apa khabar kawan-kawan?
Rindunya kat blog ni, rasa macam dah lama tinggal jer hihi
Miss me?? :P

Hari ini dah berapa hari bulan Syawal yer? Mokcik ni dah lost track on raya dah.. almaklumler bila dah balik kerja kan. Kerja yang ada ni setia 'menanti', Cuti jer yang selalu 'pergi' hihi

Sini sana masih lagi dengan mood raya kan... (mood dengar lagu raya kat opis ler ni)

Cerita pasal SEWING ROOM saya put on hold dulu... banyak telekung2 yang disiapkan sebelum raya arituh, semuanya dah diposkan, ada jugak yang tersilap tarikh, ingatkan due date lepas raya, rupanya hari raya wakakaka... Mokcik dah tua nampaknya, maafkanlah mokcik yer. 
(Kepada cik pelanggan yang dikasihi, jangan marah kat saya lagi kerana terlupa due date tu yer... dan maafkanlah saya yer)

Wokeylah... jom kita tambah ilmu dan kefahaman kita kepada AlQuran.. jom dengar kuliyah tafsir dari Ustaz Abdullah Yassin ni..

ALQURAN :: Percaya + Faham + Amal + Sebarkan

Rasanya saya masih lagi di tahap paham dan amal... itu pun belum sepenuhnya :(
Harapnya dengan saya share video ini, ada adalah share dalam tahap "sebarkan" tuh






Regards;

8 comments:

  1. Salam Syawal Mila.

    Malangnya kakcik tak dapat tengok youtube tu melalui komputer ini. :(

    ReplyDelete
  2. oh mila....nak kena tgk kat lappy umah..tipon ai nih x leh plak view...salam aidilfitri yer...

    ReplyDelete
  3. ..slalu bermslh dgn intnt bile nk loading video.. ;( ..

    InsyaALLAH..

    ReplyDelete
  4. Alamak... semua orang tokleh tengok yer...
    Moga Allah permudahkan untuk kita menuntut ilmu.. Ameennn

    ReplyDelete
  5. Bukan org keje yg dok rumah pun sama. Rasa lemau je. Basuh , lipat kain baju jgn cakap lah kan.......

    ReplyDelete
  6. Hahaha Suzie.. saya express nyer lipat, simpan, kemas rumah.. semua in one day Ahad arituh... lembik rasanya badan, senin dah kerja. Hajat nak jugak membelai mesin jahit, tp apakan daya

    ReplyDelete
  7. Saya dah abis cuti 3 bulan...oooooo.... lagi lemau...

    ReplyDelete

Love your comments...