Followers

Friday, August 30, 2013

Telekung Chomel update..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Updating ting ting ting...
Macam jual ais kerim plak kan..

Antara telekung yang disiapkan selepas raya..
Yang di siapkan sebelum raya arituh tak sempat nak kumpul gambar, siap jer terus pos sebab takut stuck kat Pos laju plak time nak raya  tuh kan...

Ada jugak 20 pasang telekung yang dah berjaya disiapkan, order pukal pertama yang diterima. Buat masa ini saya put on hold dululah order pukal ni... kena review balik camna nak manage pukal ni.. or else, mungkin concentrate ngan order biasa jer...

Pst.. psttt... seronok dapat gambar dari customer tau....
Introducing.. Nana with her new telekung... comel kan... dannn nampak tak bantal kat sebelah tuh wink wink :P

Balik raya arituh saya ambil kesempatan untuk restock kain love ni...
Tapi taklah banyak mana pun yang tinggal, cuma 9 meter jer pun huhuhu... 

So kepada customer or bakal customer yang berminat dengan kombinasi pinkdot2 ni, bolehlah email saya ok. Kalau nak match dengan body putih pun cantik jugak.

Dan yang ini ganti bagi pinkdot4 yang lama, kain ni saya beli di Jakarta arituh.
Sebelah tuh contoh kalau match dengan body putih..

Oklah kawan2... terima kasih atas tempahan.
Paling menggembirakan bila dapat tau anak2 kecil ni ter'motivate' untuk solat bila dapat telekung yang cantik... 

Wassalam


Regards;
 

12 comments:

  1. kak.. bestnya tengok telekung2 akak.. kain pink tu memang cantik arr kak.. heart n polkadot fabric susah nak jumpa.. :)

    ReplyDelete
  2. kak... kain plain tu akk gune kain ape yer?

    ReplyDelete
  3. mamaD, memang betul tuh, kain love n polkadot ni kejap jer dah habis kat kedai. itu yg kekadang sekali beli angkut 20 meter terus huhu...

    Fuzzy aka faziah.. plain tuh guna cotton. material lebih kurang baju sekolah tuh. Rasanya orang panggil tetron cotton kut erks

    Nurzakiah.. thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  4. ..cantik..pink mmg sesuai utk girl..nmpk comel je..

    ReplyDelete
  5. cantik...jadi ingin jahit telekung untuk zakiyya. yg lama sudah mulai tampak kaki :D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum

    tumpang tengok ajer

    ReplyDelete
  7. cutenya...comel je tgk budak2 pakai telekung ikut kita solat

    ReplyDelete
  8. Lawa. Susah nak cari polka dot pink. Baru ni pergi kamdar ada sikit je polka dot

    ReplyDelete
  9. swett dan cute jaa tgk telekung budak2 ni..
    bila laa rozy nak mula jahit untuk husna ni..heheh

    ReplyDelete
  10. cantiknya telekung tu kak. Pink pulak, ada anak perempuan nanti tempah telekung ngan akk :)

    ReplyDelete

Love your comments...