Followers

Tuesday, February 02, 2016

Senyum sepanjang hari :-)

Assalamualaikum..

Bila dapat komen positive, kadang tuh senyum sepanjang hari
Banyak komen positif dari customer setakat ini, cuma kadang tak sempat nak share, ada yang return customer jugak

Alhamdulillah, Allah mudahkan perjalanan biz sebesar tungau kami ni hihihi.. setakat ini customer pun baik hati, tunggu dengan sabar tempahan disiapkan, kadang kalau banyak tempahan, lambat skit, kadang tukang jahit saya yang seorang tuh tak berapa sihat, lambat gak ler siapnyer




Wassalam

Regards;

1 comment:

  1. Alhamdulillah...
    seronok tengok akak meniaga.. bila la nak dapat motivasi ni.. hihihi... ;)

    ReplyDelete

Love your comments...