Followers

Wednesday, February 17, 2016

Cik Maryam kesayangan

Assalamualaikum..

Lama dah tak update projek jahit kan..
Hujung minggu sempat gak sejam dua menjahit, tapi projek yang ntah apa2 jer, kadang sekerat jalan, sampai la ni tak siap2 hahaha

Cik Maryam sekarang dah pandai jalan, terkedek2..
Pantang buka gate tangga, kalau dah naik tangga, kejap turun kejap naik je lah kerjanya, kalau angkut turun marah, angkut ke atas ngamuk. Adoiii cik Maryam

Dah beberapa hari ni dok nursing strike. Merajuklah sangat sebab kena marah gigit nenen kan. Tapi bila dah nak tutup mata, nak gak ada nenen. Dreamfeed je lah. Agaknya dah towards end of the BF journey buat Asfa Maryam kut. Dah 15 months pun... Target nak sampai 18mo, tapi nak wat camna...

Gambar budak pakai baju umi jahit.. umi namakan butterfly wing raglan dress
Uihh nama punyalah gempak kan...

Wassalam
Regards;

4 comments:

  1. Comelnya Cik Maryam... tahu2 nanti dah jadi dara sunti... :)

    ReplyDelete
  2. dah pandai jalan dah??? besar dah dia.. dah boleh tolong umi menyulam pasni... ;)

    ReplyDelete
  3. ada gamba merajuk...hehehhe comel

    ReplyDelete
  4. Besor dah Maryam. Comei dia..
    Teringat kat Sulaiman dulu, pun suka gigit bila bf, sampai tahap bukan setakat gigit, boleh pusing pulak tu. Erh.. last-last stop terus bf.

    ReplyDelete

Love your comments...