Followers

Saturday, March 19, 2016

Hello tuan blog yg sepi haha

Assalamualaikum...

Waduhh susahnya nak cari masa nak posting posting kat blog ni bila duduk rumah
Solute lah ngan blogger yg surirumah tapi boleh hapdet blog hari2 tuh...

Nak menjahit pun tak ler sempat sgt pun..
Dah berminggu mengemas bilik jahit.. itu pun masih ada saki baki yg x kemas.. emmmm

Share je ler hasil jait yg serba sempoi ni... khas untuk cik Maryam kesayangan

 
Mula2 pakai telekung nangis.. tapi sekarang kalu orang nk solat dia pun sibuk nak pakai telekung gak.. tp kejap jer ler
 
 
Jahit beg... setelah sekian lama.. tempahan paksa rela hahaha
alkisahnya saya ni malas nk ambik tempahan lg, tapi dah ada request n tak kisah siap bila kan... nasib siap awal
 


ok.. sampai jumpa lg
pst pst... sorry for typo, menaip sebelah tangan jer ni. Cik Maryam dah bangun tido


Regards;

1 comment:

  1. Boleh juga pakai velcro adhesive tape utk membuat penutup bag yang boleh jadikan bag itu mudah utk tutup dan buka.

    ReplyDelete

Love your comments...