Followers

Saturday, November 12, 2016

Asfa at 23 months

Assalamualaikum..
 
Hobi modern parent :-P
 
Ambik gambor anak wakakaka
 

Budak Maryam ni dah nak masuk 2 tahun 28Nov ni,
Kejap je masa berlalu kan...
Skit2 lagi dah masuk sekolah..

Dan juga.. dah almost 9 months saya jadi stay at home mum
Mencabar juga bila dulu2 ada duit sendiri, sekarang harap duit dari poket orang

Tapi satulah yang saya senantiasa ingat dan try menghadam sesungguh-sungguhnya dalam hati... Allah itu Maha Kaya, Maha Tahu apa yang terbaik untuk hambanya
Mungkin selama ini aku selalu doa dalam hati moga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah
Mungkin dengan cara ini Allah luruskan jalan untuk aku dapat anak yang soleh dan solehah... Kita sangka yang baik2 sahaja... in shaa Allah jadi yang baik2 sahaja.

Wassalam

Regards; mila

1 comment:

  1. If you are interested to become a handicraft seller or want to expand your market, kindly sign up at:

    http://crafterbee.com/be-a-seller/

    ReplyDelete

Love your comments...