Followers

Monday, January 16, 2017

Anak happy, mak happy, acik laaagiii happy

Assalamualaikum..
 
Monday blues ker arini?
Nampaknya acik dah tak de perasaan Monday blues dah..
Duduk kat rumah ni, hari2 yang dilalui biasa jer, takde banyak berubah dari hari ke hari, hanya kadang motivasi tinggi, kadang rendah, I AM A HUMAN, camtuh la kan
 
 
Seronok bila dengar cerita anak2 yang dapat telekung baru cun melecun ni..
Budak2 ni seronok kan kalau lawa2 ni, walaupun ada gak yang sinis kata bila buat telekung warna pink ni tak ikut sunnah sbb bukan putih. emmmmm I reserved my comment, ikutlah pada pendapat peribadi masing2, acik pun buat jugak telekung warna putih.. no problem sila pilih :-)
 

Terima kasih atas tempahan, moga jadi anak yang solehah...

Regards; mila

4 comments:

  1. Tapi Mila... Sometimes for kids because of the coloured make them happy and enjoy to perform solat.. Lainlah kita ni yg dah dewasa. Itu pendapat kakaklah..

    ReplyDelete
  2. Apa salah bagi kaler2...untuk galakkan anak2 ni solat..asal depa happy sudah..

    ReplyDelete
  3. Budak pompuan biasalah... kalau boleh semua nak pink. Alahai comel sangat tengok adik ni pakai telekung pink.

    ReplyDelete

Love your comments...