Followers

Tuesday, May 11, 2010

Happy Birthday Sayang


Today... 11.05.2010.. genap 8 tahun usia my lovely liltle princess of heart.. Umi doakan semoga anak umi jadi seorang mukminah solehah ok..

Cerita cerita birthday nii macam2. Bila dah besar, ada macam-macam permintaan, tambah plak nak ikut kawan...

- dok membilang hari birthday nii sejak sekian lama.. selalu dok cakap ngapa dia tak lahir bulan January, so that she can celebrate her birthday earlier than others hahaha

- Nak bawa jajan ke sekolah kebangsaan.. masa dia dok ckp2 pasal jajan nii, umi dah remind suruh bilang betul2 kawan2 yg ada.. satu kelas berapa orang.. then lupa.. so masa beli barang dia dok kira kira.. 30 orang jer.. last2 balik dari sekolah semalam.. jadi 40 orang plak dah... so terpaksa ler match2 jer apa yg ada. semua org tak dapat the same goodies ler nampaknya

- Nak bawa kek besar to nursery huhuhuhu... sebenarnya nak divert intention dia, tp semalam balik dah agak lewat, so tak sempat ler nak belikan kek.. dah suruh buat kek plak. tak pasal2 kul 9.30 mlm td aku dok pukul telur buat kek... kul 11.30 baru tido.. pagi2 bangun nak menghias kek plak huhuhu.. nampaknya banyak bende yg dah expired... yg bole buat cuma topping coklat jer.. dah tak puas hati plak.. pujuk2 bolehlah bawa kek tuh esok, so hari nak cari kek ler plak...harap bole sampai rumah awal ler..

- Dari awal tahun sampai ler sekarang hadiah birthday dok bertukar2 kekeke. Mulanya nak patung barbie yg besar, pastu nak jam, pastu nak kereta control, at last nak basikal tayar besar (aritu dah beli basikal tayar 20 inci, tp takmo sbb tak pandai lg, so ayahnya dah trade in tukar to yg 16 inci, now bila dah pandai, nak balik yg 20 inci)... sejak dari hari sabtu sibuk nak mencari basikal.. n hari itu jugak ayahnya dah belikan basikal baru... melayang ler jugak RM250.. kiranya hadiah birthday in advance keke

emm camtuh ler budak besar sambut bithday eks... nii tak masuk lg claim hadiah kay mak2 sedara n bapak2 sedaranya... Nasib ler dapat anak sedara sorang camni kan kekeke.

Tak kisah ler what happen... its colours our life.... umi tetap sayang anak umi yg seorang ini.. harapnya impian anak umi untuk ada ramai adik beradik membaw kejayaan.. iif not.. u still have me kan... I LOVE U

Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

2 comments:

  1. cantiknya anak Rimbun... beautiful !!
    she has lovely eyes and lovely smile .... jenuhla esok besar ... wajib purdah ni nampak gaya ...

    :-D

    ReplyDelete
  2. hikhikhik.. ikut muka maknyer kut kuang kuang (tumpang glemer jap)

    arituh pernah dia cerita ada budak laki kaco dia kat sekolah, budak tuh siap ajak dia kawin kuang kuang, nangis2 ckp ngan saya dia takmo kawin lg kekekeke.. budak2 sekarang mcm2

    ReplyDelete

Love your comments...