Followers

Monday, May 10, 2010

Tudung remnant




Kain2 remnant from tudung dah pon menimbun kat rumah tuh. Nak buang sayang, nak buat anak tudung syria tuh, aku rasa tudung tuh tak berapa seswai dengan muka ku.. nampak bold n not beautiful gitew kekeke...

Pusing sana sini ngan template baju izzah nii, akhir nya dapat idea, tp mmg kena combine banyak colour ler.. tampal sana sini... dapat jugak sepasang baju baru untuk izzah. And she love lycra blouse camni... maybe sbb kainnya sejuk jer bila pakai kut. Tak sabar2 nak pakai dah.. belum basuh pon terus pakai jer...

To org johor tuh... sabar je lah yerr.. tudung nii tak sampai lg ke tuannyer, sbb tukang jahitnya balik kampung tinggal jer tudung nii kat sini... hehehe... nnt ler kalau ada masa aku jahitkan ler tudung ko nii ok. kalau idok pon, ko dtg rumah aku nanti, jahit ler sendiri hahahaha.

Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87)
Thank You Allah for everything

No comments:

Post a Comment

Love your comments...