Pengikut

Isnin, Mei 05, 2014

Jenuh lerrrr..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم


Jenuhler nak serasi dengan Windows8 nih hihihi...
Mungkin the best, ambik yang touch screen, mcm tablet jer, tapi ongkosnyer opkos ler lebih plak kikiki
Selamat maju jayalah diucapkan pada tuan laptop baru ni yerrr... makcik tukang beli jer, ambik nama katakan, eddah 3 tahun dah habis, tahun ni boleh ler claim kat income tax kihkih...
Banyak boleh simpan data nih, storage 1 TB huhuhu...
Harapnya tuan laptop berpuashati yerr


Regards;
 

20 ulasan:

  1. Banyak betul boleh simpan data Milla... bertuahlah tuan punye laptop tu ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan... kata salesgirl tuh dah std 1tb sekarang nih. Ada jugak yg 500gb tp harga lebih kurang jer

      Padam
  2. untungla tuan laptop. heee.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi tuan laptop tengah tunggu nak dapatkan laptopnyer

      Padam
  3. samalah kite..kak ros baru dapat 2 bulan...sama3 kite meneroka windows 8...suka sangat touch screen feature nye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya first time tengok, kekok skit, lama2 nanti oklah kut kan..

      Padam
  4. Tukang beli pun boleh tumpang sekaki apa salahnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tumpang 2 kaki pun boleh hihihi

      Padam
  5. Wah, wah... bestnya! Hari tu ada Yati try out kat Aeon, macam best ler! Giler besor storage, dasyat komputer sekarang ni. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kannnn... dulu2 2 3 gig tuh dah besar.. now 1000gig tuh

      Padam
  6. X da la nak beli laptop lagi. Yg ada pun terperap je. Hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laptop lama adik saya ni dah 6 7 tahun kut. Dah tokleh nak onn dah hihi. Tu yang ganti baru, sangat diperlukan untuk menyulam

      Padam
  7. semakin canggih teknologi skang kan...windows 7 pun tekial2 lagi lieya ni kalo dpt windows 8 mau termenung berhari2 kot eheheheeheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. yer laaa.. saya pun blom lg betul2 hands on dgn win7, bila tgk win8, ternganga jap hahaha

      Padam
  8. Assalamualaikum...saya blogwalking kt sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam... dah singgah dah follow. TQ kerana sudi singgah sini yerr

      Padam
  9. Owh.. ini window8 ek...aritu terkial2 saya guna.. malu... huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama ler kita.. terkial2 nak cari button itu button ini.. nak shut down pun jenuh cari

      Padam

Love your comments...