Followers

Friday, August 22, 2014

A Thank You Note



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Posting kali ini ditujukan khas untuk semua pelanggan-pelanggan telekung kanak-kanak yang telah disiapkan sebelum puasa arituh... erksss terbabas jugak sampai pertengahan puasa sebelum tutup order sebab tukang jahit nak jahit baju raya hihihi..
Tapi macam biasalah... baju tukang jahit ni kalau tak tunggu malam raya, memang susah nak siap, dah kena sumpah kut kui kui kui (gurau jer, jangan kecik ati yer tukang jahit -kalau tukang jahit baca lerr)


OPsss jangan salah sangka, telekung-telekung ini bukanlah dijahit oleh saya sebagai tuan blog, tapi dijahit oleh adik tuan blog, usahasama adik beradik gitu. Kalau tunggu tuan blog yang jahit, entoh bila lah nak disiapkan agaknya...

Terima kasih atas kepercayaan kawan-kawan semua. Andai ada silap salah, maaf dipinta yer.
Terima kasih juga pada yang rekemen kami pada ahli keluarga dan rakan taulan. 
Moga apa yang kami jahit menepati citarasa anda

Sekian wassalam

Regards;
 

3 comments:

  1. SalM kak, saye nK tempH telekung nih, bule?bile siap ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Nurul husna
      Insyaallah siap dalam masa 2 minggu. Boleh email kalau berminat

      Delete

Love your comments...