Followers

Wednesday, August 20, 2014

Wednesday With Words :-)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Bila ofis black out setengah hari... takde kerja, barulah saya berkesempatan membelek2..
Dah lama a friend bagi buku ini, yup my friend is a chinese, and she love natural remedy...
Bila dapat tau I pregnant, macam2 bahan bacaan dia bagi, antaranya this book

Memang bagus sangat2 buku ini... banyak tips pemakanan bayi dan food intake kalau demam, chicken pox etc. My friend ni walaupun berlainan bangsa dan agama, tapi very concern dan suka sharing. I Malaysia Spirit!!!

Sambungan projek penutup quilt for lil Adeeba Hanan
Saya buat simple pillowcase sahaja, sulam nama 

Mood raya....
Jumpa kawan-kawan lama, yang dah puluhan tahun tak jumpa, sebahagian tak jumpa lepas SPM, sebahagian tak jumpa sejak dari lepas SRP (yeah! SRP yerrr.. bukan PMR mcm sekarang)
Semua dah jadi ibu-ibu yang gojes

Sebahagian anak2.. yang dah besar2 ofcoz dah takmo ikut
Bila geder2 dengan kawan lama ni.. macam2 ler cerita kan.. kalau ikutkan, sehari semalam pun tak abih cerita...

Wokeylah... nanti cerita banyak sangat kat sini, sehari semalam plak menaip hikhik

Wassalam

Regards;

4 comments:

  1. Yelah... yg pasti dari paparan gambar pun kakak tahu mesti banyak cerita disembangkan bila dah ramai-ramai berkumpul macam tu:)

    ReplyDelete
  2. pragnant ker..anak ke berapa?
    tahniah yer..

    ReplyDelete

Love your comments...