Followers

Friday, August 15, 2014

Quilt for lil Adeeba Hanan

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Masih dalam mood hibernasi.. macam beruang kutub plak kan. Menggemukkan badan hikhik

Tengah cari mood untuk start menjahit

Mood oh mood.. dimanakan kau..

Ok.. sambung balik projek yg separuh jalan, kebetulan betul arituh dah siap2 buat patchwork, tetiba "black out" hiihi... black out dari menjahit hihihii... saya hanya tau baring dan tido jer.. muka pun monyoks semacam..


Akhirnya siap jua...


Dan tak lupa... diaper stacker jugak

Ada lagi dalam proses.. sarung bantal & bantal
To be continued..

Rasanya inilah my last order yang saya akan ambik for another emmm.. may be 4 - 5 years kut hihihi.
Kalau dah ada baby nanti tak taulah sempat ke tidak nak pegang mesin jahit kan. Entah2 kena lelong semua mesin2 dan kain2 yang ada nih kut uhuk uhuk

Pada yang nak order telekung kanak-kanak.. lai lai,,, silakan yer
Just email me mr.telekung@gmail.com
Insyaallah akan ada readymade jugak nanti...


Regards;

11 comments:

  1. Semoga Allah SWT mempermudahkan segala urusan Mila. :)

    ReplyDelete
  2. Salam sis macamane nk oder ni....sis bole wassap sy 0193881636 kamariah....trima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yah Dear.. saya dah tak ambik order dah

      Delete
  3. Lama tak singgah sini, tau-tau 2nd trimester dah ye akak. Semoga semua urusan dimudahann Allah ye Kak Mila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Hajjar.. ha ah.. dah masuk 2nd trimester.. Akak pun dah jarang post kat blog, selalu bizi n mood takde hihi.
      Ameennn Thanks yer

      Delete
  4. Salam Mila.....wawa..akk jealous org yg pandai menjahit tau sebab akk pun minat. Tapi mesin akk jenis lama, guna motor skrg.
    Mila ada fb? Jom....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam zana.. rasanya mesin lama pun boleh jer pakai untuk quilt, cuma perlu beli walking foot je lah.
      Boleh add fb saya Mymila Kamila, tapi aktif suam2 kuku je lah

      Delete
  5. salam mila
    sy baru berjinak2 dalam dunia jahitan ni...duk search mengenai quilt, terjumpa blog mila...bnyk ilmu y bleh pelajari dari sini..tq for sharing..moga ilmu y dikongsi ini mendapat ganjaran dari Allah :)

    klu sudi, jomla singgah di blog saya..bleh kita berkongsi ilmu y ada nti :)
    http://bahiyabussaina.blogspot.com/

    ReplyDelete

Love your comments...