Followers

Tuesday, March 29, 2016

Kain oh kain

Assalamualaikum...

Dah tak lama nak bulan puasa kan?
Ada sesapa nak tempah telekung?
Telekung kanak-kanak?

Last week sekali lagi ke Jln Kenanga selepas setahun.. huhu
Lama tak berkunjung kesana, last year beli banyak terus sbb nak elak GST. And this year memang tokleh elaklah kan, tapi beli sikit je lah...

Setelah survey2... kain yang sama dengan kualiti tahun lepas tuh dah makin teruk..
Soooo.. kena buat keputusan, samada nak maintain harga telekung tapi korbankan kualiti or nak maintain kualiti, tapi naikkan harga..
Tak berbaloi kan, kalau kualiti teruk... Nampak jer cun..

So saya ambik keputusan ambik kain yang elok tapi mahal
Kain penfabric ni buatan Malaysia, so kualiti memang ok
Tapi harga huhu.. 3x ganda yer..
Ala2 kualiti baju sekolah canggih gitu...

 
Rasa2 macam nak stop ambik kain warna lain, sebab nak kena beli satu kayu, tp permintaan taklah banyak mana..
Banyak consideration sebenarnya
Plan dalam kepala macam2... tapi masa dan sumber agak terhad.
Kita selow selow jalanlah yer, jangan stop terus dah lerr..
 
Wokeyyyy... wassalam


Regards;

3 comments:

  1. Dah ada GST ni lagi lah melambung harga kain tu Mila..
    Eloklah dikekalkan kualiti tu Mila..
    Kena naikan harga..
    Tak apa.. bak kata pepatah "Alah membeli Menang memakai"

    ReplyDelete
  2. Penfabric ni mcm cotton polyester ke kak?

    ReplyDelete
  3. Penfabric ni mcm cotton polyester ke kak?

    ReplyDelete

Love your comments...