Followers

Tuesday, December 27, 2016

Cerita baiki telekung singa haha

Assalamualaikum

Saje nak cerita pasal baiki telekung plak arini..
Dapat telekung yang agak pelik skit designnya dari jiran untuk dibaiki..
Mencabar gaklah.. pikir punya pikir camna nak buat nih..
Tanya2 kawan2 kat group, ada yang suggest buat mcm tudung jer.. emmm

Saya try gak pakai telekung nih, udah mcm singa plok kikikiki
Boleh imagine dak? bila renda kat muka tuh mengembang :P

 
Telekung ni memang cantik sangat kain nya, dari kain TC bersulam, tebal dan berat gitu
 
Seteleh ditetas, di sambung kat hujung tuh, maka jadilah sehelai telekung yang cun melecun kihkihkih

 At least bolehlah di pakai kan... walaupun Nampak bertampal jugak tuh, almaklum, nak cari kain yang betul2 serupa in shaa Allah tak jumpa huhuhu

 Ada sesapa yang berminat untuk alter telekung lama or telekung baru? Nak bagi cantik dan selesa dipakai?
Boleh WA saya yer 019-254 8268 (No phone call pls)


Regards; mila

1 comment:

Love your comments...