Followers

Friday, December 30, 2016

Dikala merinduimu...

Assalamualaikum.. salam Jumaat

Bila rindu serindu rindunya nak jahit beg :-P
Maka menetas lah sebuah beg merah ni..
Suka dengan kain ni walaupun ada banyak defect, actually kain lelong kat FAH(mungkin sbb defect, contengan hitam2), Tapi ini Japanese cotton yang memang tebal & good quality, macam linen tebal pun ya jugak..

Jenuh nak siapkan beg ni, dah guna portable jer kan... tang tebal2 tuh memang mencabar betul.. bilalah en.protex tuh nak dapat alat ganti huhuhuhu.. kesian acik

Arituh try leher baju kurung ala2 yg jual readymade kat kedai tuh, agak senang jugak buat gini, terutama tang teluk tuh kan..

Ini hasil dari tengok tuto kat FB hihihi, sekarang dah ramai yang share tuto jahitan terutama di FB, which is very good move, lebih ramai boleh memahirkan diri menjahit kan...

Till we meet again

Regards; mIlA

1 comment:

Love your comments...