Followers

Friday, December 30, 2016

Projek jahit untuk anak2 umi...

Assalamualaikum...

Dah lama tak menjahit untuk diri sendiri...sesekala seronok buat projek untuk diri sendiri ni tauuu

Cardigan untuk taktak :-D
Dah lama muka kakak tak jadi model umi kan.. dulu2 memang muka kakak jer memanjang, kesian kakak kikiki
 
Ini plak recycled rompers, jadi dress untuk dak Maryam
Kengkonon nak buat bubble dress, tapi sebab tak cukup kembang, langsung tak Nampak bubble nyer hahaha.. FAIL tang bubble, tapi Berjaya memanjangkan jangka hayat rompers ni
 
 
Kalini umi plak jadi model hihi
Telekung customer untuk di alter..
Umi kekalkan sulam kat muka tuh, walaupun agak susah nak buat camni, Alhamdulillah, customer suka
Moga acik Shima selesalah guna telekung2 yang umi baik pulih
 
Dan yang ni customer punya jugak, ini di pos oleh customer pada umi...

Pada yang nak alter telekung, boleh ajer WA saya ok... boleh pos guna pos bungkusan (jimat skit), nanti saya alter dan pos balik pada anda... jangan risau, jarak tidak memisahkan kita cheewahhh kikiki

WA 019-2548268

Sampai jumpa lagiiii
Wassalam



Regards; Mila

No comments:

Post a Comment

Love your comments...