Followers

Friday, April 09, 2010

Award


Uit.. pestime makcik dapat award ni kekeke.. idok ler pandai sgt ngan award2 nii
Thanks to Sue yg jauh di perantauan sana.
~Thank and link the person that gave you the award~
==>udah kat ateh tuh
~Pass this award to 15 other bloggers you’ve recently discoveres and think are fantastic~
==>alamak.. ramainyer... daku ni selalu melawat blog org tp jarang tinggal jejak nii... nnt kita hapdate wokey.. ni dia..
alamak.. sapa lg eks... takan ini jerr..
~Contact them and tell them that they’ve won the award~
==>Ok I try
~State 7 things about youself~
satu- An employee to a company, A wife to a huband, A monther to a daugther, A daughter to a mother, A sister to 3 sisters n 3 brothers.
Dua- Berangan nak anak ramai.. fullhouse gitu.. tapi sorg jer takat nii (keep on hoping)
tiga- Suka menjahit apa sahaja for my self... n nak belajar mcm2 pasal menjahit niii (esok start wat dress wokeyyy)
empat- suka merendah diri.... n respect other people view/opinion
lima- suka memasak tp my love one tak pernah kata ianya sedap..
enam- ingin dan mampu nak g umrah/haji tapi......
tujuh- boring dok kat opis ni sbb takde keje... dok ngadap PC ni jer memanjang... (bukan tak siapkan keje yer.. keje dah siap tp takde keje baru niii)

Regards;
Rimbun with LOVE

2 comments:

  1. Kak, no lima tu...kesiannya..

    Tak apa, panggil kami semua ni makan, mesti kami kata sedaaaaappp sebab nak makan free lagi, kena kipas tuan rumah..hehe)

    ReplyDelete

Love your comments...