Followers

Friday, April 30, 2010

XXL to XS

Takde keje cari keje.. camni lerr. Saya ni dah lama nak alter T-Shirt besar gedabak XXL ni to my T-shirt. Kain T-shirt ni cantik.. itu yg sayang nak bg org jer (eee nak bg sapa saiz XXL nii kan)

Setelah ku gunting2 maka tinggal ler ni jerr. Sajer labuhkan agar bole bawa menyidai kain... kang kalau singkat n ketat sgt tak manis plak nak bawa keluar rumah walaupon untuk menyidai kain kan...

Alamak.. mana ntah gambar baju yg dah siap. rasanya dlm dgcam kut hihihi. Yg ni guna my Nokia6220 jerrr(nampak sgt tepon kokak je heheheh). Emm tak pe lain kali den tepek kat sini ok. Untuk jahit t-shirt ni saya gunakan overlock sepenuhnya. mmg berbaloi n menjimatkan masa. cuma sbb kainnya agak tebal.... agak semput jugak my overlock tuh hhihihihi.. harap panjang umur kau my overlock machine.

Regards;
Rimbun with LOVE

3 comments:

  1. Macam kenal je baju sape tu...hehe
    Sekarang pakai saiz apa? M? S?

    ReplyDelete
  2. hahahahaha.. now dah pakai saiz M, so ada berkotak baju saiz XXL ni kat rumah tuh. yg masih cantik tuh akak refashion je lerrr

    ReplyDelete
  3. hahahahaha.. now dah pakai saiz M, so ada berkotak baju saiz XXL ni kat rumah tuh. yg masih cantik tuh akak refashion je lerrr

    ReplyDelete

Love your comments...