Followers

Monday, December 20, 2010

I love my weekend..

Weekend ni dengan jayanya saya berjaya siapkan semua ini yuuhuuu...
::: Kasut baby, my first time buat REVERSIBLE baby shoes (before this not a reversible)
::: Baby set 1.. yang ini sarung tilam kekabu beserta dengan sarung bantalnya
::: Yang ini barut baby, ada 4 pieces, bawah barut tuh adalah set kedua untuk bantal and bolster baby.. sama saiz dengan yang di atas tadi cuma saya pelbagaikan design nya..
::: Yang ni sarung bantal dan sarung bolster untuk set baby cot. Actually ada sarung tilam, tapi tiada dalam gambar (ada 2 set each jugak)
Kain2 ni provided by the ownernya... saya tulun jahitkan jer.. and I really love sewing anything for baby.. Kalau ada sesiapa yang teringin nak saya jahitkan barang2 baby mcm ni, silalah email yerr...

Now citer pasal cushion cover plak yerr.. emmm dah siap juga 3 cushion cover yang siap ada FMQ niii.. seronok betulll... I love my darling darning foot.. boleh ke gitu???

Ni pulak hasil usaha ke Craft World hari Jumaat lepas.... hehee dah dapat adhesive spray saya, lepas ni tak perlu lagi beli batting yang ada gam... lebih murah gitu...
Plus kain2 corduroy tuh yang ada 20% discount


Dan malam niii... bahu saya ni dah sengal2... sengal2 sebab menjahit tanpa henti ka???? oh tidak sebab pagi tadi saya disini...

Lets done a mathematical calculation skit... the listed players are 8, but only 4 of us turn out. So semua orang kena baling 2 kali, and we play 2 round... and disebabkan tak de satu pon strike.. kenalah baling 2 kali kan... agaknya berapa kalikah saya membaling bola batu tuh eks... 2x10x2x2=80 beb... nasiblah tangan ku ini tak tertanggal... adehhhh. Calling for tukang urut plizzz


Regards;
 

9 comments:

  1. love ur works n amatlah kagum sbb dlm mase 2hr jer cik mila kita ni dpt siapkn byk p'kara..=)

    ReplyDelete
  2. syabas mila...such a productif weekend kan..kak masih dalam mood cuti..hihihi...

    ReplyDelete
  3. wah... Yati pun dah lama tak pi main bowling...
    Bestnya kak mila, pergi craft world...
    cantik cushion cover! ^_^

    ReplyDelete
  4. mila... baby booties tu santik bangat...hehheh..agak2 klau buat size besar then guna pkai dlam umah ok tak..cam selipar dalam umah tuh...???? hehehe... cantik kan ..

    ReplyDelete
  5. mintak jahitkan sarung kusyen boleh.. sampai sekarang tak jumpa masa nak jahit.. bagi kat expert, jahitan kemas sket.

    ReplyDelete
  6. wow... byknyer projek.. pastu sempat lagi main bowling.. cayalah kak.. :)
    urut jgn tak urut.. nnti tangan demam payah kita...:D

    ReplyDelete
  7. Wann.. jahit brg2 baby ni senang jer.. sbb tuh cepat siap

    Kak ros... bukan apa.. kawan saya ni expected due in Jan, tp doctor kata baby dah matang, tunggu hari je dah, tu yg kelam kelibut saya siapkan jugak.. kang baby dah kuor, brg2 masih otw hihihi

    yati... main bowling kee baling keee tak tau lah. bukan pandai main sgt pon hihi

    ReplyDelete
  8. SClover... ada satu blog jepun tuh, mmg diorg buat selipar utk pakai dlm rumah. teringin nak try tp lom ada strong feeling lg hihihi

    Ainie... amboiiii NV50 kat rumah tuh takan jd tukun jer hehehehehe. kat rumah baru nnt bole ada sewing room ler kan kan.. bestnyerr

    mamadaniel.. ahhh demam urat dah niii.

    ReplyDelete

Love your comments...