Followers

Thursday, December 02, 2010

Tangan yang memberi adalah lebih baik dari tangan yang menerima..

Saya yang menerima.. menerima apa itu? Menerima scraps from Kak Ros of Nykolett

Now saya nak memberi pula... all from Kak Ros scraps yerr... dapat these 2 sets of tote and pouch

Waterlily in Brown; Pandangan depan dan belakang (mana satu depan n mana satu belakang pon saya tak pasti)

Waterlily in PinkYellow; pandangan depan dan belakang
Alhamdulillah, I finally made it, one on Monday night and the other on Tuesday night, a bit rushing sebab next week I wont be around my sewing machine....

All these will be send to Pondok Craft Back to School Charity Project , but I can only post it on 13th of December (tak sempat nak post this week or kalau nak pos next week, kena post dari Bumi Kenyalang plak kan)

I am a bit confuse of myself whether to publish this entry or not. Ye lah.. kerja2 charity ni seboleh-bolehnya "tangan kanan memberi, tangan kiri tak tau kan" But I finally decided to publish it with the intention to encourage others to do the same. Macam ler grand sangat kan..macam kedekut je tuan rumah ni, fabby sendiri sayang, guna yg dapat free je kan hehehe

Kalau ada kesempatan mungkin bole menambah lagi, but as at now ini sahajalah..

Till then ADIOZ.. selamat bercuti to myself ahak!

Pesanan Penaja : JOM JOIN BACK TO SCHOOL CHARITY PROJECT

Regards;
 

10 comments:

  1. Oh! Mila di Bumi Kenyalang sekarang, ya? Kakcik akan ke sana pada pagi 10hb dan balik ke KL pada 12hb malam nanti. InsyaAllah. :)

    Bagus kerja2 amal ini, semoga makin ramai yang terbuka hati untuk turut serta.

    ReplyDelete
  2. hohoho.... selamat bercuti ...dah ader banner baru tuh...mengancam !!

    ReplyDelete
  3. owhhh...lupa nak cakap... header two small chics tu.. romantis gitu... ok..nati bwk balik kuih sarawak yang lubang2 tuh... (tak tau ape name nye)

    ReplyDelete
  4. wow.. dah siap..cepatnyer.. saya baru siap print tutorial.. xper kak, guna fabrik dr kak rosni.. lagi baik saya rasa sbb pemberian orang dapat kita panjangkan kepada orang lain juga..
    selamat berjalan2 cuti2 mesia.. :)

    ReplyDelete
  5. kak cik.. saya balik ke KL on 11th tuh.. selisih kat airport kut nnt hahaha

    SClover... hihihii.. banner baru, semangat baru.. konon lerr.
    kuih cincin ker? hahaha nnt saya hantar sebungkus yer kikiki

    MamaDaniel.. cepat2 siapkan sebab nnt2 takut tak sempat. Lg pon buat yg simple jer, cuma yg bestnya bila buat banyak kali.. mcm makin senang plak.. practice makes perfect kan

    ReplyDelete
  6. cantek pulak kain tu bila dah jadik beg ekk..kiranye kak ros pun dah contribute to the charity projek kan..tumpang dua kaki...

    ReplyDelete
  7. wah! laju nye mila... i haven't started yet.. lgpon anak masuk spital so tak bjln le mesin jahit tu...

    ReplyDelete
  8. wahhh...tq..tq...I'm very sure the kids who'll receive this gift will truly appreciate it..

    ReplyDelete
  9. hai mila. salam perkenalan utk awak juga. very kind of you to make some charity. seronok kalo kita selalu dpt beramal kan? Insyaallah... setiap niat kita yg baik akan mendapat ganjaranNYA (mcm ustazah plak saya nih).

    anyway, beg2 tu mmg cantik.bertuah le sapa yg dpt memilikinya.

    ReplyDelete
  10. Kak Ros... tumpang 2 kaki je ke? 2 tangan takmo tumpang ke hihihi... kain yg dbeli tak tergunting lg nii..scrap jugak yg abih dulu hihi

    Rosh... sakit apa tuh? moga dia cepat sihat n ceria kembali yer.

    Kak Ayu... hopefully they will love it.

    aimila.. thanks for visiting. jom join back to school project sekali..

    ReplyDelete

Love your comments...